С лагер на високопланинската база Белмекен започнаха своята подготовка за

...
С лагер на високопланинската база Белмекен започнаха своята подготовка за
Коментари Харесай

Боксьорките ни лагеруват в Белмекен преди Европейското за жени в Черна гора през октомври

С лагер на високопланинската база Белмекен започнаха своята подготовка за Европейското състезание по бокс при дамите три от националките ни.

Олимпийският първенец от Москва 1980 Петър Лесов започва занимания при започване на седмицата с три от девойките, които гледат към медалите на шампионата в Будва (Черна гора) през октомври.

Многократната европейска и международна шампионка Станимира Петрова, Габриела Димитрова и Десислава Костадинова ще останат на Белмекен до 27 август. Основната цел пред тях е да създадат мощна кондиционна подготовка, с цел да бъдат във върхова форма за шампионата след месец и половина.

„ Доволен съм от девойките, упражняват доста старателно. В момента се готвим кондиционно, тъй че нямаме потребност от спаринги. Такива ще създадем, когато се върнем в София в края на месеца “, сподели Петър Лесов.

Националките ще имат предварителен шампионат преди Европейското състезание. Става въпрос за обичайна към този момент Купа „ Балкан “, която ще се организира през септември месец. Останалите девойки от представителния ни отбор водят самостоятелна подготовка.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР