С колан за 1265 лв. се появи Димитър Бербатов на

...
С колан за 1265 лв. се появи Димитър Бербатов на
Коментари Харесай

Бербатов с колан за 1265 лв. на конгреса! Футболистът цъфна с безупречен стайлинг

С колан за 1265 лева се появи Димитър Бербатов на конгреса на БФС преди ден. Проверка откри, че аксесоарът към кръста на Бербатов е създаден от първокласна френска фешън къща, от естествена кожа е и е на стойност 550 паунда, което се равнява на към 1265 лв..

Специалното на колана е, че е направен от телешка кожа, а металната тока с буквата „ В " е знак на стилната компания. Пристигайки пред НДК за провеждането на конгреса във вторник сутринта, ексфутболистът се отличи с типичен британски жанр, безспорно повлиян от годините, в които обитава на Острова, играейки за „ Манчестър Юнайтед " и „ Тотнъм ".

Бербо заложи на мрачен костюм от няколко елементи, бяла риза с вратовръзка, жилетка към костюма, елегантни тъмни обувки и палто с шал.

През годините Митко потвърждава, че значим фактор са стилът и класата, а не какъв брой скъпи са облеклата. Когато е отвън терена, той залага на класическа и изчистена визия. По време на всемирски мероприятия носи елегантни костюми в тъмна гама. Във всекидневието си футболната звезда избира нехаен стайлинг, включващ дънки и кецове, написа „ България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР