С клеветнически твърдения в някои медии тежко се засяга моето

...
С клеветнически твърдения в някои медии тежко се засяга моето
Коментари Харесай

Ясен Тодоров пред ВСС: Не познавам Нотариуса. Търсих адреса на SS клуб в Гугъл

„ С оскърбителен изказвания в някои медии тежко се визира моето име, нанасят се вреди на моите близки, тежки вреди търпи освен моето име, само че и институцията “, съобщи пред Висш съдебен съвет по време на нарочното си чуване по проблема с Нотариуса Ясен Тодоров, следовател в Националната следствена работа.

Тодоров беше заместник-директор на Националната следствена работа до лятото на предходната година.

Пред кадровиците следователят се яви по персонално предпочитание, с цел да даде пояснение

„ Не познавам лицето Божанов. Никога не съм комуникирал с него. Никога не съм имал неговия телефон, не знам къде живее и къде са офисите му. За съществуването на това лице разбрах от скандалния запис с присъединяване на госпожа Ивайла Бакалова през 2021 година Не знаех по какъв начин наподобява образно. До момента на убийството не знаех, че фамилитя аму е Божанов. Не може управляващите да боравят с такива пасквили и да очернят репутации “, сподели още Тодоров.

Той уточни, че изказванието за негови визити в SS клуб на Нотариуса е клеветническо и погрешно.

„ Не знам за този клуб и местоположението му. Проверих в Google мапс адреса, не знаех, че има улица „ 22 септември “. Най-близо съм минавал по бул „ Еминеску “ до 31 учебно заведение “, зарече се Тодоров. Той съпостави истината с мехурче и беше сигурен, че тя все в миналото ще излезе, само че попита кой тогава ще понесе отговорност.

Тодоров сподели още, че не познава юрист Велимир Атанасов. Не бил запонат и с по този начин наречения отчет и лист на депутата Атанас Атанасов.

„ Разбрах, че моето име попада от новините на бТВ. Не знам кои са другите имена и не мога да ги разясня. Имам своите догатки за авторството и задачите на този лист. Ние сме адвокати, ще запазя догатките за себе си. Надявам се в най-кратки периоди истината към този така наречен отчет да излезе нескрито. Имам възприятието, че сме 30-те години в Съветския съюз - единствено по доноси да се унищожават човешки ориси. Сега хората се убиват цивилен посредством медиите “, уточни Тодоров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР