С кампанията на платформата за онлайн шопинг се грижим за

...
С кампанията на платформата за онлайн шопинг се грижим за
Коментари Харесай

eMAG взима стария ти уред – а ти, ваучер за нещо ново

С акцията на платформата за онлайн шопинг се грижим за природата и за персоналния ни комфорт

Много от нас пазят към този момент непотребната си техника, тъй като носи сантимент – да вземем за пример преносимия компютър, на който сме написали дипломната си работа, или тв приемника, платен с първата заплата. Други все си споделят, че ще занесат неработещите уреди на ремонт или че ще занесат на вилата тези, които към този момент са поостарели. А има и такива, които са подготвени да изхвърлят всичко, само че просто не знаят по какъв начин да го създадат вярно.

Във всички тези случаи до 13 ноември може да се обърнем към еMAG – тяхната зелена акция „ Направи място за по-добро на следващия ден ” освен ни дава чудесна мотивация да разчистим шкафовете от ненужните електроуреди, като ги предадем за преработване на вярното място, само че и в подмяна можем да получим ваучер до 50 лева, с цел да си купим нови от платформата.

Желаещите да се включат в самодейността могат да го създадат в шоурумите на eMAG в столичните Serdika Center (ниво 0) и Paradise Center (ниво -1), както и в Mall Plovdiv (ниво +1). Срещу остарелия преносим компютър, настолен компютър или тв приемник ще получим ваучер за 50 лева, за монитори и дребни домашен електроуреди - ваучер за 30 лева, а непотребните таблети и уреди за  „ Лична грижа “ ни носят ваучер на стойност 20 лева, без значение от къде са били закупени и дали работят или не. Сумата от ваучерите се приспада при последваща покупка на стойност над 100 лева на място или онлайн в уеб страницата или приложението на eMAG до 16.11.2022 година Те важат единствено за покупка на артикули, предлагани от eMAG, от същата категория и тип като уреда, който е бил върнат. Бяла техника към момента не се включва в самодейността, по тази причина, е потребен ориентир за участниците.

А какво става със събраните уреди? Те се предават на профилирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо съоръжение, като предходната година, в първото издание на акцията, количеството остаряла техника, която беше рециклирана, доближи над 7,5 тона.

Зелената идея е част от тактиката за резистентност на онлайн ритейлъра и eMAG са подготвили и специфичен подарък за своите клиенти, показващи грижа за природата, който те получават дружно с ваучерите за отстъпка.

Пълните правила на акцията „ Направи място за по-добро на следващия ден ” са.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР