С жена като от корица на списание споделя един покрив

...
С жена като от корица на списание споделя един покрив
Коментари Харесай

Шеф Ангелов живее с моделка

С жена като от корица на списание споделя един покрив топготвачът Виктор Ангелов, който се върна в тв ефира като водещ на новия сезон hell`s kitchen след едногодишна пауза.

Жена му Наталия го поддържа от дълги години, само че е избрала да бъде анонимна за фенската публика на шефа и отхвърля всевъзможни медийни изяви. „ Ретро “ разгласява фотоси на половинката на Ангелов,  която наподобява като фотомодел, а  на млади години за малко имала кариера в модата.  Любовната история началник Ангелов и дамата до него е почтена за кино екранизация.

Въпреки че Виктор и Наталия са семейство от повече от десетилетие, той по този начин и не сбъднал фантазията й да бъде младоженка. „ Сърди се, че още не сме се оженили. Планираме го, от 10 години имаме предпочитание, само че още не сме решили по какъв начин да стане “, разяснява хубавата вест водещият на „ Хелс китчън “, чиято сантиментална история заслужава кино екранизация. Кулинарният гуру нееднократно е споделял, че в действителност Наталия е неговата ученическа обич и за пръв орисите им се преплитат, когато са едвам 13-годишни по комшийска линия в столичния квартал „ Люлин “.

Наталия обаче не отвръща на възприятията на Виктор, а след това свързва живота си с негов непосредствен другар, от който има две деца. Едва години по-късно, през които Ангелов развива кариерата си в чужбина и търпеливо чака любовта на живота му да му обърне внимание, въпреки всичко Наталия се развежда с първия си мъж и заживява с готвача звезда. Двамата имат дъщеричка Натали.

Двете деца на половинката си и до ден сегашен началник Ангелов гледа като свои. В изявленията постоянно ги назовава „ сина ми “ и „ щерка ми “, въпреки да не е техен биологичен родител и да не ги е осиновил.

За момента нито един от наследниците му не е тръгнал по неговия път. Малката му дъщеря Натали, която е кръстена на майка си, имала афинитет към специалността на татко си, само че по-скоро й било забавно да опитва и прави оценка неговите кулинарни творения. Доведеният му наследник пък преди няколко месеца се трансформира в риалити звезда. Март бе измежду най-силните кандидати за огромната премия в първото издание на предаването по Нова телевизия „ Игри на волята “, само че отпадна малко преди финала поради тежка травма на крайници.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР