С изпълнения на талантливите си ученици, ОУ Алеко Константинов“ откри

...
С изпълнения на талантливите си ученици, ОУ Алеко Константинов“ откри
Коментари Харесай

С изпълнения на талантливите си ученици, ОУ „Алеко Константинов“ откри новата учебна година

С осъществявания на надарените си възпитаници, ОУ „ Алеко Константинов “ откри новата образователна година. Дворът на школото едвам побра възпитаници, родители и публични посетители, които се любуваха на прелестното празненство на учебното заведение за днешния 15 септември.

С издигане на знамето и приветствено слово на шефа Марияна Найденова беше открита публично новата 2023-2024учебна година.

Най-вълнуващ този ден по традиция е за първокласниците, които с доста неспокойствие и страсти прекрачиха прага на учебното заведение за първи път.

В прелестното празненство взеха присъединяване ученици на „ ОУ „ Алеко Константинов “, които впечатлиха със своите музикални и танцови осъществявания. А най-малките възпитаници приветстваха всички присъстващи с вълнуващи стихотворения, отдадени на знанието.

По традиция, петокласниците закичиха със здравец децата от първи клас, а откакто шефът би първия образователен звънец и лисна менче с вода, с цел да „ върви по вода “ новата образователна година, те минаха през празничната арка на учебното заведение.

Негово Преосвещенство Знеполския свещеник Арсений организира водосветът и поздрави децата и родителите за новата образователна година. Вече втора годинаучилището работи в тясно съдействие с Пловдивската Митрополия, като образова в извънкласнидейности „ Религия “ близо 80 деца. Празникът на ОУ „ Алеко Константинов “ беше почетен и от редица други публични посетители и лица.

Благодарение на родители, учители и чиновници, през това лято бяха освежени 15 класни стаи в учебното заведение. Престижното главно образователно заведение посреща новата образователна година и с ново спортно игрище с съвременна ударопоглъщаща настилка, отговаряща на всички нужни условия.

А учениците от начален стадий ще се образоват в реконструирания втори корпус на учебното заведение, който към този момент е със слънчева апаратура.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР