С изпълнение на националния химн на Република България, химна на

...
С изпълнение на националния химн на Република България, химна на
Коментари Харесай

ДПС избира младежки лидер под мотото Силата е в нас


С осъществяване на националния химн на Република България, химна на Европейския съюз и бурни възгласи " Движение за права и свободи " стартира IX Национална конференция на младежкото Движение за права и свободи. На конференцията участваха ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски, заместник-председателите на Движение за права и свободи Йордан Цонев, Халил Летифов, Станислав Анастасов, Хасан Азис, депутатите Хамид Хамид, Джевдет Чакъров, Дженал Топалова, евродепутатът Илхан Кючюк, Георг Георгиев от младежите на ГЕРБ.

Конференцията бе открита от най-младия участник на форума. 25 години младежкото Движение за права и свободи е авангардът на Движение за права и свободи. " Силата е в нас " е мотото на националната конференция.

Около 300 са делегатите на конференцията. Шефът на младежите в ГЕРБ Георг Георгиев също почете мероприятието, както и посетители от Европа, в това число делегация от млади либерали от Северна Македония. Делегации от Косово, Кипър, Сърбия също пристигнаха, както и представители на партньорски организации от Дания и Швеция.
 Делян Пеевски се кандидатира за водач на Движение за права и свободи
Делян Пеевски се кандидатира за водач на Движение за права и свободи

На 24 февруари делегатите ще изберат кой да ги води

С плакати със фотоси от партийни мероприятия и цитати от почетния ръководител Ахмед Доган са част от интериора. " От възникването си Движение за права и свободи постоянно е залагало на младостта и бъдещето " , гласи един от тях. " Каузата на Движение за права и свободи е прекомерно огромна, с цел да си позволим лукса да се борим между тях и да спъваме развиването на младежите ", гласи различен.

Георг Георгиев от младежи ГЕРБ и народен представител от групировката на Бойко Борисов, съобщи, че политическата просвета би трябвало да бъде продължена, маркирана и оценена по-достойнство.

" Смятам, че всички в тази зала и сътрудниците ви 25 година участвате в правенето на политика в страната и би трябвало да сте оценени, че създавате политически представители на високо равнище. Това е заслуга, която да бъде следена и почитана от всички наши млади сътрудници млади политици. Този път не е лек ", сподели депутатът от ГЕРБ. Той е щастлив, че се основава ново начало на политическа културата с младежките организации на партиите. Това да би трябвало да е образец към всички останали партии. Всички се интересуваме от едно - да живеем в хубава, подредена и правова страна , сподели Георг Георгиев по време на националната конференция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР