С изпълнение на Химна на Р.България и Европейския съюз стартира

...
С изпълнение на Химна на Р.България и Европейския съюз стартира
Коментари Харесай

Денят на българската община бе отбелязан в Пещера с Тържествена сесия на Общинския съвет

С осъществяване на Химна на Р.България и Европейския съюз започва съвещанието на локалните общински съветници.

Празника уважиха регионалния шеф Трендафил Величков, някогашни Кметове и Председатели на локалния парламент, шефове на Дирекции, началници на отдели, чиновници в общинската администрация, общественици и жители.

Трендафил Величков сподели, че не се е наложило дълго да избира коя покана от Община да избра. “ Без съмнение избрах Пещера. Тук се работи. Обещаното се извършва. Присъствието ми тук значи, че имате поддръжката на страната. Убеден съм, че общината ще стане още по-привлекателна и уютна за своите поданици “.

В празничното си послание към присъстващите доктор Николай Пенев- ръководител на Общински съвет Пещера акцентира, че на 12 октомври почитаме всички радетели за локално самоуправление, които имат принос за развиването на българската община. Той поздрави актуалните общински съветници и чиновниците в локалната администрация, като пожела  здраве, безрезервност и професионализъм.

Йордан Младенов -кмет на община Пещера увери, че Общината ще продължи безрезервно да работи по планове, които ще създадат Пещера, Радилово, К. Димитриево и с. Св. Константин уютни и модерни обитаеми места. Той напомни формулата на триумфа, която е „ всекидневно да бъдат решавани въпросите свързани с условията от жителите и бизнеса във  времето и динамичността в която живеем. “

Поздрав и самопризнание за свършеното изрече почетния жител на Пещера Георги Петърнейчев- кмет с три мандата. „ Гордея се, че пребивавам в община в която очевидно се надграждат и усъвършенстват инфраструктурата, обновяват се и се реконструират обекти, построяват се нови места за отдих, спорт, отдава се значимо място на културата и образованието. “

За повсеместен принос в региона на спорта, самопризнание и Почетен диплом получи Никола Шинин- прочут състезателен активист и треньор по бокс, оставил трайна следа в страната в тази дисциплинираност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР