С излизането на първото издание на Big Brother през 2004

...
С излизането на първото издание на Big Brother през 2004
Коментари Харесай

Помните ли съквартирантите от първия Big Brother? Вижте какво правят сега

С излизането на първото издание на Big Brother през 2004 година в България фурорът беше нечуван, ползата - още повече и никой не знаеше какво тъкмо да чака в това шоу. Каналът във vbox7  демонстрира какво се случва с участниците от първия сезон и какви ги правят те към днешна дата:

1. Стойка Стефанова, станала известна с псевдонима " Пипирудата "

Сладката и непринудена дама, която плени всички с невероятния си акцент, към този момент е станала много сериозна. Омъжва се през 2012 година, като със брачна половинка си Мариан пробват безрезултатно три години да имат дете.

Първото им детенце се ражда през 2015 година и носи красивото име Андреа. В момента Стойка е всеотдайна майка и чака второ дете.

2. Здравко

Победителят от първия сезон на формата сега чака трето дете. Години откакто жена му Христина (по-късно също победител в различен сезон на формата) му сервира огромната вест, към сегашен ден Яница е към този момент на 15 години.

След това се снабдяват и с втора щерка - Зорница, която е на 11 години. Все още не знаят пола на третото дете, само че се надяват да е момченце. Христина шеговито споделя, че би родила онлайн против 200 000 лв. в риалити формат.-->

3. Найден

Един от най-скандалните участници във формата, той изживя любовни трепети пред цяла България, като случката със съквартирантката Зара не продължи дълго след шоуто. 

В момента е женен и е татко на момче. С жена му Огняна се срещат в интернет, като тя за доказателство му желае да й прати голи фотоси. Той пък на първата си среща с нея се уговаря с другар, който да му звънне след 20 минути, с цел да се " избави ", в случай че не я хареса.

4. Зара

В момента Зара е фитнес модел и гуру, като продава и подготвителни, и хранителни стратегии. Омъжена е за австралиец - Ерик, а семейството й към този момент е Уотсън.
               

A post shared by (@zara_watson_) on May 29, 2019 at 8:33pm PDT

5. Зейнеб  Маджурова

Това е една от най-разпознаваемите участнички в Big Brother, която съумя да резервира славата си, като стана ко-водеща на Гала в предаването " На кафе ".
               

A post shared by (@zeynebmadzhurova) on Aug 17, 2019 at 8:13am PDT

6. Мел

И тя се подрежда измежду гордите родители, екс-съквартиранти. През 2012 година й се ражда момиченце, което кръщава Анастасия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР