С интересно криминално минало се оказа Мелина Царска - една

...
С интересно криминално минало се оказа Мелина Царска - една
Коментари Харесай

Сексапилната Мелина се оказа опасна работа! Върти страшен бизнес в Пловдивско

С забавно престъпно минало се оказа Мелина Царска - една от собственичките на 5 от бензиностанциите в Пловдив и района, влезнали в черния лист на данъчните поради нарушавания на Закона за налог върху добавената стойност /ЗДДС/. Това твърди "Марица ".

Мелина Царска
Фирмата на Мелина Царска - „ Мел ойл “ ЕООД, е записана и основана през юни 2018 година с адрес на ръководство ул. "Металик " 30 в Пазарджик. Макар и да регистрира активност пред офиса на Национална агенция за приходите в града по регистрация, цялата комерсиална активност на сдружението е развивана към Пловдив и Карлово.

За късото време сдружението придобива няколко дребни бензиностанции, в които стартира да развива бизнес с продажба на горива на дребно.
Мелина Царска ръководи еднолично „ Мел ойл “ ЕООД и обектите на компанията, които до един към днешна дата са в черния лист на Национална агенция за приходите и подлежат на запечатване. В Пловдив сдружението има бензиностанции на „ Кукленско шосе “ 19 б, на „ Цариградско шосе “ 53, на ул. „ Братя Бъкстон “ 132 и „ Димитър Талев “ 12, а в Карлово - на ул. „ Теофан Райнов “ 6.

Кратка информация обратно в регистрите демонстрира, че компанията е влезнала на прицела на данъчните още в края на 2018 година и оттогава нарушаванията й на практика не са спирали, като „ Мел ойл “ се трансформира в едно от проблематичните сдружения в района.

Истинският необут е в сянка?
Дали обаче самата Мелина Царска не е просто подставено лице на някой различен. Още от самото учредяване на „ Мел ойл “ ЕООД цялостно нотариално пълномощие за сдружението получава Красимир Иванов Иванов. Той има дълга история в бизнеса с горива, като няколко сдружения, в които е бил притежател или акционер, са развивали точно сходна активност.

Едно от тях - „ Род Трейд “ ЕООД, има сериозна история на нарушавания. През 2014 година чиновници на ДАМТН (Държавна организация за метрологичен и механически надзор) правят инспекция в бензиностанция, стопанисвана от компанията в гр. Пазарджик, ул. „ Пловдивска “ № 103. При инспекцията са били взети контролна и арбитражна проба за изпитване на гориво за дизелови мотори.

От експертиза на учредената проба се открило, че продуктът не подхожда на условията на наличието на биодизел в гориво за дизелови мотори. При норма най-малко 6% полученият резултат от изпитването бил 2,49%. За това нарушаване е наложена глоба от 50 хиляди лв. на компанията.

Към днешна дата след голям брой документални и в действителност смени на собствеността „ Род Трейд “ ЕООД дължи над 4 милиона лв. за Данък добавена стойност и данък към Национална агенция за приходите, а самата компания още от през 2015 година става благосъстоятелност на един от известните "чистачи " на компании със отговорности - Георги Асенов Мирчев, който има над 85 банкрутирали или тежко задлъжнели сдружения с десетки милиони отговорности.

Историята на Мелина
Собственичката на "Мел ойл " Мелина Царска също се оказва с забавен предходен "бизнес " опит и инициативи. През на 12 август 2012 година Царска е задържана в Слънчев бряг с няколко дози амфетамин.


През 2012 година новата бизнес дама и съучастниците й в разпорстранение на опиати по Черноморието се признават за отговорни и подписват съглашение със съда в Бургас

Веднага след нея белезници щракват на ръцете на още двама - 26-годишната Теодора Стефанова и 36-годишния Слави Тодоров. Те са хванати в жилищата им в „ Меден рудник” няколко часа по-късно. Полицаите намират в тях близо 100 грама амфетамини, екстази и марихуана. Групата пласирала дрога и в „ Меден рудник”.

При обиска в квартирата служители на реда са намерили и противозаконен револвер с муниции за него. 32-годишният Светлин Колев като се изключи че набирал пласьори, на които давал избран % от заработката, продавал и самичък.

Заловен е пред дискотека в Слънчев бряг с 45 грама разнообразни на тип наркотични субстанции на стойност 1200 лева Светлин Колев и различен път е осъждан за сходен жанр активност. Съгражданинът му Живко Тенев пък е отговарял и за региона на Свети влас. Без изненада и при неговия арест униформени намират съществено количество опиати - 44 грама амфетамин и метамфетамин.

Прокуратурата в Бургас тогава споделя, че за пласьори от най-ниско равнище били хващани хора като Мелина Царска. Петимата арестувани са работили дружно и проведено, като това е потвърдено в хода на делото.

Още в самото начало на делото през декември същата година дилърите заявяват подготвеност да сключат договорка със съда, както и се случва. Петимата обвинени подписват договорка с Бургаски областен съд и се разминават с условни присъди и пробация.

Така единствено за няколко години от дилър на опиати от най-ниско равнище в Слънчев бряг Мелина Царска се трансформира в търговец на горива с половин дузина обекти в Пловдив и района. Старите привички обаче очевидно не изчезват, тъй като бизнесът на Царска се оказва един от най-редовните и мастити извършители на данъчните закони в региона.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР