С интересни двубои и много заряд на 12 юли стартира

...
С интересни двубои и много заряд на 12 юли стартира
Коментари Харесай

Новият сезон в Първа лига стартира през юли – пряко по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

С забавни дуели и доста заряд на 12 юли започва новият сезон на родното футболно състезание. По традиция последователите могат да гледат всеки мач от Първа професионална лига по DIEMA SPORT, част от спортния пакет, както и в платформата. Сред другите акценти за месеца са решаващата футболна среща за Суперкупата на България и значими стартове във Формула 1. Най-вълнуващите съревнования ще бъдат излъчени и като обособени събития, които могат да се купят единично, без абонамент:.

Спорът за Суперкупата на България ще бъде сред Лудогорец и Локомотив Пловдив на 3 юли от 20:30 ч. на стадион на стадион " Васил Левски ". Шампионът и носителят на Купата на страната се изправят един против различен в опит да завоюват първия скъп трофей в спортната година. Двата отбора към този момент водиха такава борба през 2012 година, когато разградчани надвиха с 3:1 в Бургас. Двубоят на 3 юли, сряда, ще бъде излъчен онлайн по DIEMA SPORT.

На 12 юли следва друго значимо събитие за родния футбол - стартът на Първа професионална лига . Той ще бъде даден от Ботев Враца и Берое в 18:45, а от 21:00 в същата петъчна вечер ЦСКА ще одобри шлагера на сезон 2018-19 Етър. Срещата на първенците в елитното и второто равнище на българския футбол сред Лудогорец и Царско село е в събота, още веднъж в 21:00, а някогашният народен селекционер Петър Хубчев и Левски дебютират в Русе в понеделник от 20:30 против Дунав.

През месеца след едногодишно неявяване се завръща Азиатската купа на Висшата лига . На 17 юли са дуелите Нюкасъл Юнайтед - Уулвърхямптън Уондърърс и Манчестър Сити – Уест Хям Юнайтед, надлежно от 13:00 и 15:30 ч. На 20 юли е финалът, както и мачът за трето място, като програмата започва в 12:00 ч. Срещите ще бъдат излъчени онлайн в ефира на DIEMA SPORT 2.

Във Формула 1 също ще бъде забавно с два значими старта през юли. Първият е на 14 юли във Англия на пистата " Силвърстоун ”, която е хазаин на дебютното съревнование в историята на Формула 1. На 28 юли най-вълнуващата конкуренция се придвижва в Германия на дългата 4,574 " Хокенхайм ". Състезанията са с начален час 16:10 и ще бъдат излъчени непосредствено в ефира на DIEMA SPORT 2.-->

Проследете най-интересните спортни събития през юли онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР