С интересен дизайн и възможност за сгъване, този аксесоар може

...
С интересен дизайн и възможност за сгъване, този аксесоар може
Коментари Харесай

Foldable Wireless Mouse – удобна, сгъваема безжична мишка

С забавен дизайн и опция за прегъване, този аксесоар може да се придвижва по-удобно за потребление на всички места дружно с преносимия компютър

Foldable Wireless Mouse е аксесоар с прелъстителен тип и сгъващ се дизайн

Ако постоянно пътувате и се постанова да носите на всички места със себе си ноутбука и мишката, доста евентуално е да изпитвате известни неудобства от другите джаджи – освен мишката, само че и смарт телефона, кабели и други устройства, които ви съпътстват. Ето за какво всяка спестовност на място с по-компактни аксесоари е добре пристигнала.

С концепцията за по-лесна преносимост е проектирана Foldable Wireless Mouse – сгъваема безжична мишка, която се предлага в онлайн магазина Cafago сега единствено за €3,29 с ваучър за отстъпка L5471V. С футуристичен дизайн и сензитивност 1000 dpi тази мишка е чудесно допълнение към всеки преносим компютър и ще достави естетическо наслаждение на работещите с нея.

В сгънато положение Foldable Wireless Mouse е доста по-удобна за преместване

Разбира се, обръщаме й изключително внимание, заради това, че може елементарно да се сгъва и бидейки доста по-компактна, да не ни пречи при непрекъснатите пътувания. Мишката поддържа безжични връзки на периодичност 2,4GHz и се доставя в комплект с нужния за работата й адаптер, който се слага в USB слота на компютъра – тъй че ще имате пълностоен мобилен офис, без кабели.

Можете да купите сгъваемата мишка тук: Foldable Wireless Mouse на цена от €3,29 с ваучър за отстъпка L5471V, годен до 15 януари 2019 година, и безвъзмездна доставка.

Освен забавната мишка в онлайн магазина Cafago са налични и голям брой други, не по-малко потребни аксесоари. Сред тях, да вземем за пример, е SanDisk OTG USB Flash Drive – флашка, която освобождава сторидж пространство в смарт телефона или таблета, а цените й стартират от €15,81 за 64GB. Идеята на тази джаджа е да служи за прекачване на наличие сред мобилни устройства и сред РС-та и Mac, като се употребява OTG функционалност.

SanDisk OTG USB Flash Drive служи за елементарно прекачване и бекъп на наличие от смарт телефони

OTG (On-The-Go) разрешава прекачване на данни през microUSB врата на смарт телефона към флашката и обратно– опция, която се явява опция на потреблението на microSD карти. Така, благодарение на SanDisk OTG USB Flash Drive, можете елементарно да управлявате и създавате аварийни копия на наличието в смарт телефона и таблета, с цел да освободите сторидж пространство, което постоянно не доближава в мобилните устройства.

SanDisk OTG USB Flash Drive може да се употребява като опция на microSD картите

Можете да купите OTG флашката тук: SanDisk OTG USB Flash Drive на цена от €15,81 за 64GB и €25,48 за 138GB с ваучър за отстъпка L5997C , годен до 15 януари 2019 година, и безвъзмездна доставка.

На атрактивни цени се оферират и истински слушалки за Samsung и други мобилни устройства. Така да вземем за пример, чифт Genuine Original EG920 Earphone For S amsung костват единствено €3,19 с ваучър за отстъпка L5156V. Това е хедсет с усъвършенстван бас (12-мм драйвер), сензитивност 94dB, противодействие 32Ω и кабел с дължина 1,2 метра.

Слушалките Genuine Original EG920 Earphone For Samsumg имат усъвършенстван бас и сензитивност 94dB

Подходящи за Samsung S8, само че и за други смарт телефони, са слушалките Original Samsung 3.5mm AKG Earphone , които се оферират за €4,69 с ваучър за отстъпка L5059VP. С професионална AKG конфигурация и ергономичен дизайн, тези слушалки са комфортни за носене и доставят мечтаното аудио преживяване при слушане на музика от смарт телефона.

Original Samsung 3.5mm AKG Earphon са проектирани за Samsung S8, само че са подобаващи и за други смарт телефони

Двата модела слушалки, както и останалите аксесоари, се доставят гратис от онлайн магазина Cafago, а купоните за отстъпка важат до 15 януари 2019 година, прецизират от търговеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР