С идването на пролетта всяка жена има поне дузина извинения

...
С идването на пролетта всяка жена има поне дузина извинения
Коментари Харесай

Задължителните продукти за козметичния несесер тази пролет

С идването на пролетта всяка жена има най-малко дузина извинения да си купи нещо ново за козметичния несесер. В последна сметка пролетното разчистване не би трябвало да се отнася единствено за дрешника и дома ви.

Време е да се разделите със старите гримове или просто да добавите нови към обичаните си. Винаги ще се откри място за нови цветове, текстури и аромати в козметичния несесер. Но от кое място да започнете?

Знаете ли, че спиралата за мигли е единствено с към шест месеца период на валидност, след което производителите поучават да я промените с нова. Е, в този момент е идеалният миг да се огледате за нова серпантина за пролетта и лятото. Изберете такава, която е водоустойчива и дълготрайна, без да се рони, тъй че да бъдете съвършени през целия ден, без значение дали е дъжодовен или доста безоблачен и парещ. Тествали ли сте L’ORÉAL PARIS air Volume 30H Mega Black? Тази серпантина е с нежна текстура и мека четка, тъй че миглите ви да придобият размер, без да наподобяват тежки и сплъстени.

 Добави изложение

Съвсем целесъобразно е да попълните сбирката си в козметичния несесер и с нова основа за грим. Изберете лека текстура, която хидратира кожата, защищава я от нездравословни външни въздействия и основава отлична основа за дългогодишен грим. Пробвали ли сте Bell HYPOallergenic Anti-Smog Primer срещу замърсявания? Тази основа за грим е композиция от конопено семе, водорасли и алое вера, което я прави превъзходен избор за сензитивна кожа.

 Добави изложение

За козметичния несесер в никакъв случай не са допълнително и дребните неща като червило, емайл, молив за очи, пудра или пък палитра сенки за очи. Изкушаващо е да се сдобиете с нови цветове, малко повече искра или пък непрозрачен резултат, тъй че да придобиете една напълно друга и съвършена пролетна визия.

 Добави изложение

И най-после завършекът на всяка съвършена визия е положителният мирис. Заложете на нещо свежо и цитрусово като Elizabeth Arden Green Tea - Дамска тоалетна вода Lychee Lime, 100 ml, нещо цветно - WOMEN SECRET Rose Seduction, 100 ml - или пък сладко и плодово като ERSACE Red Jeans Дамска тоалетна вода, 75 ml.

 Добави изложение

Всички тези артикули ще откриете в магазини dm.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР