С и без НФСБ ще вървим напред. Ние сме се

...
С и без НФСБ ще вървим напред. Ние сме се
Коментари Харесай

Волен Сидеров за Валери Симеонов: Щом правителството се управлява еднолично, напускай и не се прави на ощипана мома!

С и без НФСБ ще вървим напред. Ние сме се споразумели. Когато си се схванал, се държиш мъжки, не като ощипана мома. Това съобщи в утринния блок на bTV водачът на „ Атака “ Волен Сидеров във връзка рецензиите на Валери Симеонов към държавното управление на Бойко Борисов и идната среща сред Патриотичния фронт и ГЕРБ.

„ Можем и без други министри, без други вицепремиери. Важно е това, за което сме се споразумели – стратегия за ръководство на България “, акцентира Сидеров.

Той посочи, че Симеонов като водач на НФСБ самичък нарушава съдружното съглашение, като се „ събира на загадка среща да взема решение дали да остава във властта “. По мотив изказванията, че Борисов ръководи еднолично, Сидеров напомни назначенията на Кирил Войнов и други сходни, които били по оферти на вицепремиера Симеонов.

Лидерът на „ Атака “ съобщи, че ще упорства Цветан Цветанов и министрите на ГЕРБ да кажат дали министър председателят ръководи еднолично, „ с палка в ръка “. Сидеров подозира, че изявленията и дейностите на Валери Симеонов са „ изнудване или попречване на някаква неприятна вест за самия вицепремиер “. „ Чувам, че за постове упорства. Ако това е метод да си извоюва министерски пост, аз съм срещу. Или на овакантените, или някакъв различен. Ние знаем за неговата титанична борба с министър Ангелкова “, уточни той. „ Как ще поеме отговорност вицепремиерът Симеонов за това, че набеждава един от министрите в закононарушение, а способният орган споделя, че няма закононарушение? “, попита водачът на „ Атака “. „ Аз не съм рушител. Аз желая нещата да вървят “, отговори той на въпроса дали приканва Валери Симеонов да подаде оставка от държавното управление. „ С Борисов може да сме били във всевъзможни връзки, стиснали сме си мъжки ръка и имаме съглашение “, сподели още Сидеров. „ Не да се крием по хотели и на секрети сбирки да решаваме “, добави той. „ Не може да казваш, че държавното управление се ръководи еднолично. Тогава какво правиш в него? Излизай, напускай, започвай партизанска война, в случай че искаш. Но не може да си в него и да казваш, че това е неприятно “, сподели той по адрес на Валери Симеонов. „ Няма нарушена връзка, има Радини безредици от страна на НФСБ, които се държат като ощипана мома “, разяснява още Сидеров. Той увери, че не е заявявал упоритост за министерски пост. „ Моята роля е по-добра в Народното събрание и като човек, който знае какво е в политиката “, счита той.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР