С група от 18 футболисти отборът на Ботев замина за

...
С група от 18 футболисти отборът на Ботев замина за
Коментари Харесай

Ботев замина за Мадейра без Неделев, но с Виана

С група от 18 футболисти тимът на Ботев отпътува за Португалия, където в четвъртък от 21:00 ч. излиза в мач - реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа против Маритимо. От сметките за дуела на о-в Мадейра отпадна Тодор Неделев. Плеймейкърът не съумя да се възвърне от контузията в аддуктора, получена в първата среща и остана да се лекува в Пловдив. Другият контузен в състава на " канарчетата " Фернандо Виана потегли с тима и е с положителни шансове да играе в реванша.

Носителите на Купа България потеглиха в сряда заран с клубния рейс от клубната база към Летище София, откъдето с под наем полет ще пътуват до столицата на Мадейра Фуншал. Последния си мач за тима ще изиграе Омар Косоко, който е пред трансфер в тима от ОАЕ - Ал Фуджейра.

" Имаме сили да отстраняваме противника. Имаме проблеми към състава, само че се надявам момчетата да дадат всичко от себе си. Във футбола най-съществен е идващият мач. Опитваме се да не мислим за тежката загуба от ЦСКА през уикенда ", сподели старши треньорътна Ботев Николай Киров преди заминаването за остров Мадейра.

Групата на Ботев: Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Йордан Минев, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Виктор Генев, Пламен Димов, Серкан Юсеин, Меледже Омнибес, Алваро Юлиано, Лъчезар Балтанов, Фелипе Бризола, Крис Добрев, Омар Косоко, Крум Стоянов, Фернандо Виана, Тони Тасев.

ГАЛЕРИЯ ОТ ЗАМИНАВАНЕТО НА БОТЕВ!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР