С голяма тъга съобщаваме за кончината на Тина Търнър, се

...
С голяма тъга съобщаваме за кончината на Тина Търнър, се
Коментари Харесай

Какво знаем за погребението на Тина Търнър

" С огромна горест оповестяваме за кончината на Тина Търнър ", се споделя в изказването от 24 май, потвърждаващо гибелта на музикалната звезда. 83-годишната Тина умря в дома си в Кюснахт покрай Цюрих, Швейцария, откакто се бори с " продължителна болест ".

Смъртта на Тина се дължи на " естествени аргументи ", съгласно нейния представител. Търнър се бори с голям брой здравословни проблеми в годините преди гибелта си. Прекара инсулт и бъбречно заболяване. Тя също беше диагностицирана с рак на червата през 2016 година, три години след инсулта.

Въпреки че боледуваше от дълго време и гибелта ѝ може би не е чак такава изненада, поради годините и здравословното ѝ положение, загубата на такава икона приини тъга и горест на доста хора по света - чувства, които ще доближат своя връх на погребението на Тина Търнър.
 Снимка 620679
Източник: GettyImages

" Ще има частна погребална гала, на която ще участват единствено най-близките ", сподели представител на фамилията на Тина пред Daily Mail. Датата на погребението не беше оповестена обществено след гибелта на Тина, а що се отнася до детайлностите, като кой ще участва, дава ги Еди Хамптън Армани, който е нейн персонален помощник повече от 20 години.

" Тя не искаше огромно обществено заравяне ", споделя Хамптън пред Mirror.  " Тя искаше да бъде кремирана и чакам погребението ѝ да е малко и доста персонално. Сигурен съм, че по-късно ще има някакъв възпоменателен концерт в знак на респект ", прибавя 65-годишният Хамптън. " На погребението ще бъдат само нейните доста близки другари в Швейцария и нейният управител. Няма да е огромно фамилно събитие. "
 Снимка 620677
Източник: GettyImages

Еди поддържа връзка с Тина, откакто тя се открива в Швейцария през 1994 година Бившият помощник също споделя, че Тина е " оставила предишното зад себе си ", откакто е изгубила двамата си сина. 59-годишният Реймънд Търнър посегна на живота си през 2018 година През 2022 година Рони Търнър, на 62 година, умря от рак. Тина също осинови двама от синовете на Айк Търнър от предходните му връзки - Айк Търнър младши и Майкъл Търнър, само че нямаше доста контакти с тях след преместването си в Швейцария.

" Бяхме най-хубави другари ", споделя Еди пред The Morning Show. " Тя беше моят ментор, моята героиня, моята учителка, моята вуйна - няма да кажа майка, тъй като тя щеше да ме убие. Повечето от нещата, които знам през днешния ден, са с помощта на Тина. И тя не те водеше за ръка и не се държеше с теб като с бебе. Тя ти показваше, тя те направляваше и ти трябваше да слушаш и да учиш, а по-късно трябваше да го схванеш. И аз го направих. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР