С голяма тъга научихме за убийството на младата българска журналистка

...
С голяма тъга научихме за убийството на младата българска журналистка
Коментари Харесай

ЕК иска бързо и задълбочено разследване на убийството на Виктория Маринова

С огромна горест научихме за убийството на младата българска журналистка Виктория Маринова. Европейска комисия чака бързо и задълбочено следствие от виновните управляващи, което да изправи виновниците пред правораздаването и да обясни дали това нахлуване е било обвързвано с работата на жертвата.
 Все още няма арестуван за убийството на Виктория Маринова  Светът осъди убийството на Виктория Маринова  Нападнали тв водещата Виктория Маринова след среща с другари, до момента в който спортувала
Това съобщи на конференция през днешния ден представител на Европейската комисия в отговор на въпрос, представен от Българска телеграфна агенция.

30-годишната русенска телевизионна водеща Виктория Маринова е изнасилена, удряна с юмруци и душена. Младата жена и майка на 7-годишно момиченце е административен шеф на телевизия TVN и водеща, а последното ѝ предаване е отдадено на тематиката " Джи Пи Гейт ", по името на компанията, уличена от " Биволъ " в следствието за корупция при усвояването на евросредства.

Трябва да създадем нужното, с цел да могат публицистите в сигурност да дават скъпия си принос за демократичните ни общества, добави представителят.

Той цитира годишната тирада на ръководителя на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер за положението на Европейски Съюз, в която Юнкер означи, че Европа постоянно би трябвало да бъде място, където свободата на публицистите е свещена.

Прекалено доста наши публицисти са притеснявани, нападани, убивани. Няма народна власт без независимост на медиите, добави цитата представителят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР