С гол на Патрик Твумаси в четвъртата минута на даденото

...
С гол на Патрик Твумаси в четвъртата минута на даденото
Коментари Харесай

Гол в последната минута прати Мъри и Астана с единия крак в плейофите на ШЛ

С гол на Патрик Твумаси в четвъртата минута на даденото от основния арбитър продължение първенецът на Казахстан Астана стигна до извънредно скъпото 3:1 при семейството си на Легия (Варшава) в дуел от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Попадението на ганайския нападател успокои момчетата на Станимир Стоилов и им обезпечи удобен задатък преди реванша в Полша идната седмица.

Иначе на “Астана Арена” резултата откри Жуниор Кабананга, който, въпреки и падащ на земята, съумя да прати топката в мрежата на Маларц в 36-ата минута. В края на първата част Иван Маевски удвои задатъка на домакините след прекрасен удар отвън рамките на наказателното поле. Първенецът в Екстракласата върна едно попадение посредством Армандо Садику в 78-ата минута, преди надълбоко в добавеното време Твумаси да оформи крайното 3:1 след необикновен рейд отдясно и акуратен завършващ удар.

Ако стигнат до удобен резултат във Варшава идната седмица и отстранят Легия, Мъри и компания ще си подсигуряват най-малкото място в групите на Лига Европа. Те въпреки всичко ще имат опция да нападат и груповата фаза на най-комерсиалната клубна конкуренция, част от която бяха през сезон 2015/2016.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР