С един клик от телефона може да си запазите час

...
С един клик от телефона може да си запазите час
Коментари Харесай

Неусетно София поумня - през телефона може да запазите час за сватба или да си извикате автобус на спирка

С един клик от телефона може да си запазите час за женитба, да си платите налозите, извадите винетка за паркиране, да ревизирате закъснява ли градския превоз или да си извикате рейса на спирката. И това не се случва във Виена или Лондон, а в София.

Някак си незабелязано българската столица “поумня ” къде поради напъните на общината, къде с доста помощ от мераклии.

Най-новата услуга в телефона на софиянци е от приложението Гугъл maps, където всеки може да ревизира освен по какъв начин да стигне най-бързо от “Младост ” до “Люлин ”, а и дали закъснява метрото или рейсът. Като към момента е допустимо да има известни разминавания до момента в който се напаснат системите на “Гугъл ” и Центъра за градска подвижност. С приложението може да разберете и какъв брой е цялостен трамваят.

С приложението Businn пък може да си поръчате и довеждащ транспортпо пет линии - до “Горна баня ”, “Овча купел ”, “Манастирски ливади ”, “Модерно предградие ”, “Витоша ”. За да си извикатe бусче, ще би трябвало да първо си създадете и собствен профил и да въведете годен електронен адрес, който е необходим, с цел да се получи удостоверение. Така ще може да организирате своето пътешестване посредством задаване на начална точка, дата и час, да посочите дали ще ви е нужна рампа и да изберете крайна дестинация. Приложението ще генерира съществуването на подобаващ превоз и опцията за осъществяването му.

Най-популярното софийско приложение е SofiaTraffic, от което човек може да получи информация за разписанията на градския превоз и да види по кое време ще пристигна тролеят и какъв брой време ще се вози. С тази апликация пасажерите могат да ревизират през мобилните си устройства по какъв начин да стигнат от точка до точка в границите на София. Освен това могат да намерят и информация за разписанието на влаковете, тъй че да осъществят връзка със системата на държавните железници.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР