С драматична развръзка завърши решаващият за седмицата епизод на най-горещото

...
С драматична развръзка завърши решаващият за седмицата епизод на най-горещото
Коментари Харесай

Гергана обвини открито в саботаж две от дамите в Hell’s Kitchen

С трагична развръзка приключи решаващият за седмицата епизод на най-горещото кулинарно съревнование в българския ефир - Hell’s Kitchen България. Напрежението и напрежението в кухнята оказаха въздействие и провокираха разнообразни страсти у топ готвачите на началник Виктор Ангелов, които се борят за неговото утвърждение и за огромната премия от 100 хиляди лв..

Гергана сподели хъс и несломима воля за победа. Тя надделя любовната си половинка Мишо в кулинарния двубой за оцеляване в Кухнята на Ада като сподели познания, добра съгласуваност и най-много умела композиция сред здрави нерви, въображение и кулинарни похвати. По-късно тя пое руля в алената кухня и приключи сполучливо поръчките от ресторанта. Красавицата трябваше да се пребори с желязна ръка с желанието на „ лелките “ в кухнята да покажат, че нейното място не е в професионалната кулинария, а на фешън ревю. На край Гергана намерено разгласи Недялка и Полина, че са я саботирали по време на вечерната резервация и това беше черешката на тортата в гневните нападки посред им. Вербалните престрелки бяха свързани с обвинявания за персонална злост и завист, фръцкане и неправилна връзка към готвачите в кухнята, с цел да прераснат в същински военни дейности. Как ще продължат връзките сред „ хубавиците “ и „ лелките “ ще разберем в идващите епизоди на Hell’s Kitchen България.

Георги предизвика най-хубавото у себе си, получи доверието на началник Ангелов и приключи сполучливо вечерята, ръководейки безупречно синия тим в естетика и синхрон. Готвачът, израснал без родители сподели, че е подготвен със сърце и голямо предпочитание непрекъснато да потвърждава мястото си в професионалната кухня. Той показва съвършена съгласуваност сред готвачите, добра връзка със станциите, лидерски умения и силата за триумф се трансферира върху тима и сините заработиха като машини. Бургарският готвач блесна и пое синьото командване, тъй като Мишо рухна под тежестта на управителната си роля в кухнята. Напрежението и нажежените страсти разрешиха на Михаил да развее бялото знаме още в кулинарния двубой с Гергана. Влюбеният Ромео даде воля на страстите и Гергана го победи безапелационно. По-късно той още веднъж не овладя напрежението и стартира да гори в кухнята, само че не за триумф, а за неуспех. Оказа се, че му липсва борбеност и хъс да покаже, че заслужава мястото си в тима на най-хубавите в Кухнята на Ада - качества, които началник Ангелов търси в спечелилия, само че не ги откри в Михаил. Така неговото присъединяване в Hell’s Kitchen България приключи.

Емоциите в Кухнята на Ада са под налягане и феновете на NOVA ще видят още трагични обрати, битки сред играчите и не един спор. В допълнение началник Виктор Ангелов още веднъж ще предизвика уменията им на топ готвачи като ще ги провокира с ново меню за ресторанта на Hell’s Kitchen България. Ще съумеят ли да се оправят те със напрежението и по-бързо да овладеят кулинарните шедьоври на началник Ангелов, тъй че да проработят в екип? Предстои да разберем в идващите епизоди. Ще има ли още участници в шоуто, които ще разочароват началник Ангелов и той ще им уточни вратата? Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР