С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- София - Инициаторът на фестивала No More War - Сдружение за доброволчески труд " Си Ви Ес - България " е провело детска стратегия. От 11 до 13 часа деца над 6-годишна възраст са поканени на работилницата " Знаме на мира ", където ще основат своите флагове на мира. Място на занятието е Дом на киното, а входът е свободен.

- София - Пилатес с бебе провежда магазин " Декатлон Витоша ". Разбира се, че бебето би трябвало да си го носите сами. От 11 ч. в границите на един час по едно и също време ще връщате формата си и ще играете с детето си. Упражненията са измислени по този начин, че хем да е занимателно за дребното богатство, хем мама/татко да извайва тялото си, без да подценява бебето. Занятието е гратис – нужна е само предварителна регистрация тук.

 Снимка: Фитнес
Снимка: Фитнес " Street workout Bulgaria "

- София - Клубът по гимнастика и стрийт фитнес " Street workout Bulgaria " провежда от 11 часа в Сердика център първия по рода си шампионат по стрийт фитнес . За фрийстайла всеки участник ще разполага с два сета по 3 минути, като във втория сет ще се позволен единствено най-хубавите класирали се. Категориите са мъже до 16 година, мъже над 16 години и дами - без възрастово разделяне. Ще има и демонстрации по паркур и брейк танци.

- Русе - В детското шоу на Ruse Ice Fest трите еленчета на детски клуб " Веселяците " провокират децата. " Снежни. Бързи. Грациозни " - кой ще заслужи тази популярност? Ще стане известно в 11.30 часа.

- Габрово - фестивалът " Здравей, здраве " се организира в художествена изложба " Христо Цокев ". Тук можете да разгледате цялостната му стратегия.

- Перник - Международният фестивал на маскарадните игри " Сурва " се организира в града.

Неделя

- София - Актрисата Ана Пападопулу ще влезе в ролята " Музейковец за 1 ден ". В новата самодейност на детския теоретичен център " Музейко " през 2018 година ще вземат участие известни персони с научни истории. В подземния етаж на тя и децата ще приказват за българските пещери и техните антични секрети. Също ще се проведат и няколко от постоянните ателиета в " Музейко ", чиято стратегия можете да разгледате тук.

- София - Инициаторът на фестивала No More War - Сдружение за доброволчески труд " Си Ви Ес - България " е провело детска стратегия. От 11 до 13 часа деца над 6-годишна възраст са поканени на " Настолни игри за мир ", където ще бъдат провокирани да поддържат връзка и да се схващат с деца, идващи от разнообразни точки на света. Заедно те ще се занимаят с разнообразни настолни игри.

- Перник - Международният фестивал на маскарадните игри " Сурва " се организира в града.

 С децата в почивните дни (27 и 28 януари)
© Диана Пеева

- Габрово - фестивалът " Здравей, здраве " се организира в художествена изложба " Христо Цокев ". Тук можете да разгледате цялостната му стратегия.

- Велико Търново - От 19 часа в мол " Велико Търново " децата са поканени на детски сценичен театър " Тримата братя и златната ябълка " .

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Добрич, Куклен спектакъл - Пловдив
Куклен спектакъл - Русе, Куклен спектакъл - Сливен
Куклен спектакъл - София, Куклен спектакъл - Стара Загора
Куклен спектакъл - Търговище, Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР