С декларация от името на парламентарната група съпредседателят на „Демократична

...
С декларация от името на парламентарната група съпредседателят на „Демократична
Коментари Харесай

„Демократична България“:  Депутинизация на държавата, за да останем в коалицията

С декларация от името на парламентарната група съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов прикани за цялостна „депутинизация“ на страната в подмяна на поддръжка на сегашното ръководство. Обединението разпознава като съществена своя задача премахването на съветското въздействие в страната и ще упорства за премахването му в основни за страната браншове. Така би могло да се образува „ефективно реформаторско управление“, считат от „Демократична България“, представени от „Дневник“.

Според тях „скъсването с путинския модел на въздействие значи страната уверено да излезе от блатото, значи реалана битка с корупцията и излекуване на институциите“. От обединяването са уверени, че виновните политици и народни представители ще схванат, че след 24 февруари (датата, на която стартира съветската инвазия в Украйна, бел.ред) би трябвало да приспособяват програмните си предимство и формулата на работа.

„Време е за отговорност и разговор, а не за следващи раздори и драми“, съобщи Иванов.

Председателят на „Да, България“ заяви, че ще упорства целите да залегнат в една управническа стратегия и съобщи, че обединяването стартира съвещания в Народното събрание за приемане на декларация, която да ги очертае.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР