С дълбока скръб потвърждаваме кончината на лейди Кати Фъргюсън, оцеляла

...
С дълбока скръб потвърждаваме кончината на лейди Кати Фъргюсън, оцеляла
Коментари Харесай

Съпругата на сър Алекс Фъргюсън, Кати, почина на 84

„ С дълбока тъга удостоверяваме кончината на лейди Кати Фъргюсън, оживяла от брачна половинка си, трима сина, две сестри, 12 внуци и един правнук, “ се споделя в изказването.

„ Семейството моли за усамотение в този миг. “

Лейди Кати умря в четвъртък сутринта в дома на двойката в Чешир.

81-годишният сър Алекс среща лейди Кати за първи път през 1964 година, когато и двамата работят във фабрика за пишещи машини.

Те се женят две години по-късно през 1966 година

Сър Алекс Фъргюсън беше „ ужасяващ ", че в никакъв случай повече няма да проговори след интервенция за мозъчен кръвоизлив

Когато разгласи пенсионирането си през 2013 година, сър Алекс сподели: „ Съпругата ми Кати беше основна фигура през цялата ми кариера, осигуряваща основа както на непоклатимост, по този начин и на поощрение. Думите не са задоволителни, с цел да изразят какво значи това за мен. да се пенсионира, като продължава да ръководи клуба за още 11 години, преди в последна сметка да извика времето си след гибелта на сестрата на брачната половинка си.

Интервюирана в документален филм, наименуван Сър Алекс Фъргюсън: Никога не се поддавайте, публикуван през 2021 година, Кати разкри, че сър Алекс я е завел на кино на първата им среща.

„ Той ми купи кутия асорти от женско биле на киното, от които ги изяде всичките, и локален вестник, когато излязохме. Това беше моят сантиментален ден.

„ Оженихме се в деловодството в Глазгоу през 1966 година и това беше началото. Аз отидох на работа, а той на футбол. “

Манчестър Юнайтед разгласява изказване, което гласи: „ Всеки в Манчестър Юнайтед изпраща нашите сърдечни съболезнования на сър Алекс Фъргюсън и фамилията му за гибелта на лейди Кати.

„ Лейди Кати беше обичана брачна половинка, майка, сестра, баба и прабаба, и кула от мощ за сър Алекс през цялата му кариера. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР