С БСП имаме идеологически различия. Продължаваме промяната“ и Демократична България“

...
С БСП имаме идеологически различия. Продължаваме промяната“ и Демократична България“
Коментари Харесай

Борисов иска оставката на кмета на Пловдив

С Българска социалистическа партия имаме идеологически разлики. „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ търсят обединяване, тъй като знаят, че са по-слаби от ГЕРБ.

Кметът на Пловдив би трябвало да се отдръпна от поста си в символ на честен акт.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, съобщи кореспондентът на БГНЕС от града на тепетата.

Борисов съобщи, че кметът Здравко Димитров би трябвало да се отдръпна, тъй като не може да се оправи с проблемите на втория по величина град у нас. Като главен претекст за желаната оставка Борисов уточни, забавянето на строителството на стадион „ Христо Ботев “. Той съобщи, че вместо да се оправя с проблемите, Димитров ги основава и поради него партията получава обвинявания.

Кметът е малко по-деликатна работа от другите длъжности. Той би трябвало да бъде консенсусна, тъй като би трябвало да работи със съветниците, съобщи водачът на ГЕРБ. " Всеки би трябвало да бъде сигурен, че ние сме най-честните и най-прозрачните ", добави той.

Борисов разяснява и опорките на Политическа партия за доближаване сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

„ Реакцията на партията по отношение на доближаване с Българска социалистическа партия е извънредно остра. Те са наши идеологически съперници “, сподели той и посочи: „ С Българска социалистическа партия имаме идеологически разлики, не желая да ги наскърбявам “. В същото време Борсов добави, че „ Българска социалистическа партия са доста по-система партия от Политическа партия, които са ляво либерали “.

Той прикани Христо Иванов авансово да кажи дали ще се коалира още веднъж с Българска социалистическа партия.

„ Представям си по какъв начин Христо Иванов и Асен Василев се събират да вършат бюджет, защото са толкоз разнообразни като политически субекти “, сподели още Борисов.

Той напомни, че близо 5 милиарда лева са взети непосредствено от джобовете на българина по време на ръководството на „ Продължаваме промяната “. „ И по-точно през резервоарите на колите на българите… Истината постоянно става ясно каквато и да е “, сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и възможното обединяване сред Политическа партия и Демократична България. Те се сплотяват, тъй като знаят, че са по-слаби от нас, а са по-слаби, тъй като ръководят неприятно, добави Борисов.

" Повече неистини няма да търпя ", безапелационен е той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР