С брутален нокаут в пети рунд Александър Поветкин обезличи Дейвид

...
С брутален нокаут в пети рунд Александър Поветкин обезличи Дейвид
Коментари Харесай

Брутален нокаут в актива на Поветкин точно преди Джошуа - Паркър

С жесток нокаут в пети рунд Александър Поветкин обезличи Дейвид Прайс и завоюва по гръмък метод последния подгряващ дуел в Кардиф на стадион “Мунисипалити” преди гвоздея на галавечерта - Антъни Джошуа против Джоузеф Паркър.

Gutting for Pricey. It’s a savage fifth round KO win for Povetkin, who moves a step closer to a World Title shot. He’ll have a keen eye on tonight’s main event #PovetkinPrice #JoshuaParker pic.twitter.com/t3c5wpXwjS
— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) March 31, 2018
Прайс поразклати Поветкин с дясно кроше в края на първи рунд, само че това сякаш единствено окуражи руснака и във втори и трети той контролираше дистанцията и темпото. Още във втората част Поветкин отвърна на предизвикването с положителни удари, само че третият рунд се оказа извънредно трогателен - и двамата записаха нокдаун. Руснакът първи се регистрира с дясно кроше, което отвори аркада над лявата вежда на Прайс, а носът му след това също пострада от мощните юмруци на противника му. В края на третия сегмент обаче Поветкин се увлече в комбинации и се откри, като Прайс го отвърна с ляво кроше и го олюля. Руснакът не падна само тъй като ъгълът на кръга и въжетата го избавиха, само че съдията стартира да отброява така и така.

Третият и четвъртият рунд бяха по-предпазливи и равностойни, само че в петия Поветкин с убийствена композиция от дясно и ляво кроше прати Прайс в тежък нокдаун. Кръв шурна от главата на Прайс и за съдията бе ясно, че даже без да отброява, би трябвало мигновено да дефинира дуела за завършил и да извика по неотложност медицинския екип. Прайс въпреки всичко се изправи към минута по-късно и остана на кръга за формалното закриване на дуела.

Специалните оферти на Betfair за мача ДЖОШУА - ПАРКЪР - ВИЖТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР