С благословението на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит

...
С благословението на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит
Коментари Харесай

Софийска митрополия стартира своя телевизия

С благословението на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит беше открит ефирен център " Епархийски глас " на Софийска митрополия, а в основното студио беше осъществен водосвет от Белоградчишки свещеник Поликарп.

Телевизията ще проработи от януари 2023 година, оповестява " Двери ". От митрополията изясняват, че телевизия " Епархийски глас " логичен добавя медийните им действия за проповядване на словото Божие, които включват също издателство и радио " Епархийски глас ".

На откриването на малкия екран в студиото участваха ик. Кирил Попов, свещ. доктор Сава Кокудев, доктор Андрей Касабов, шеф на Културно-информационен отдел при Софийската митрополия, Пламен Михайлов, редактор в митрополитския уебсайт, Никола Димитров, чиновник в радио " Епархийски глас ", както и Ясен Николов, реализатор и началник на телевизионния план и техническия екип на новата епархийска телевизия.

Първите две излъчвания на малкия екран – на 25 декември и на 1 януари – ще бъдат качени в Ююб канала " Телевизия Епархийски глас ", предава БНР. Екипът на телепроекта приготвя 24-часова стратегия, която се възнамерява да започва на 21 януари като подарък за имения ден на патр. Неофит. Програмата ще се запълва последователно. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР