С благодарности към медиците здравният министър започна Костадин Ангелов последния

...
С благодарности към медиците здравният министър започна Костадин Ангелов последния
Коментари Харесай

Оставаме в топ 3 по смъртност в Европа въпреки ефекта от мерките

С благодарности към медиците здравният министър стартира Костадин Ангелов последния за годината брифинг на НОЩ.

Той награди с най-високото отличие на Министерството на здравеопазването сестра Досева. Тя не се отхвърля от специалността и още работи. Тя е най-възрастната в системата.

8473 са изследваните проби за деня, разгласи министър Костадин Ангелов. 201 220 са инфектираните от началото на пандемията.

Наблюдаваме по отношение на новозаразените , сподели той. Искаме българските жители да са здрави и здрави да посрещнат имунизацията, пожела си той.

Министерството на здравеопазването е изрично, че българските жители би трябвало да са най-информираните за имунизацията. Министър Костадин Ангелов напомни, че би трябвало да се събират на празници. Той знае, че ще продължат опитите да се заобиколи мярката.
 Траен резултат от ограниченията рапортува Щабът пред Борисов
Траен резултат от ограниченията рапортува Щабът пред Борисов

Настоящите ограниченията не престават да работят до 31 януари

Ще водим борбата за живота на всеки един български жител, разгласи министърът. Б лизо 8000 са жертвите на вируса у нас досега.

Здравният контрольор Ангел Кунчев също е удовлетворен от оптимистичната наклонност в страната. Намаляване на ограниченията може да има, в случай че наклонността е устойчива. На 24 място сме в Европа и на пето място на Балканите по заболеваемост. На трето място по смъртност сме в Европа и преди всичко на Балканите по този индикатор.

ще пристигна на 4-5 януари. Тя ще дойде със аероплан.
 110 умряли, 1729 новозаразени и 2933 излекувани
110 умряли, 1729 новозаразени и 2933 излекувани

Ваксинираните у нас са към този момент 4608 души

Генерал Венцислав Мутафчийски регистрира, че към софийските лечебни заведения е намалял натискът с към 40-50% . Тенденцията е позитивна и добра, счита той. Мутафчийски сподели, че във ВМА се е налагало да се връщат искащи медици да се имунизират. Отчитаме триумф на първите дни на имунизацията , разяснява шефът на ВМА. Той няма да се включва в ненужни борби с специалистите, които се афишират против имунизациите. Нашата борба е с вируса , безапелационен бе военачалник Мутафчийски.

Не е правилно да обвиним децата за разпространяване на вируса, включи се и просветният министър Красимир Вълчев. Загубите са психически, загубите са в шансове, посочи той по отношение на резултатите от отдалеченото образование. Да не се трансферира главното задължение на пандемията върху децата и учениците, настоя просветният министър. Те ще заплащат задълженията, посочи той. Ако през днешния ден имаме изключени от образованието, на следващия ден ще имаме изключени от обществото , безапелационен бе Красимир Вълчев. Търсим формулата, салдото, акцентира той.

В детските градина има по-малко болни учители. Ограмотяването съгласно него няма по какъв начин да се случи в електронна среда. Анализират се данните, сподели просветителният министър. Системата на образованието има подготвеност да превключи.
 Получаваме още 20 000 ваксини на 4 януари
Получаваме още 20 000 ваксини на 4 януари

До четвъртото тримесечие ще имаме набор от няколко ваксини съгласно Ангел Кунчев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР