С безвъзмездно право на ползване за срок от 10 годиниПолитическа

...
С безвъзмездно право на ползване за срок от 10 годиниПолитическа
Коментари Харесай

Кабинетът „Денков“ даде на „Продължаваме промяната“ два имота в центъра на София

С безплатно право на прилагане за период от 10 години

Политическа партия „ Продължаваме промяната “ получава два държавни парцела за административна активност в София, реши кабинетът в оставка на премиера Николай Денков.

От оповестената информация излиза наяве, че единият е за реализиране на административните потребности на централното управление на партията, както и един за локалната конструкция в столицата.

Имотите, в който ще се настанят Политическа партия, съставляват независими обекти, единият от които се намира в постройка на ул. „ Христо Белчев “ № 8 в регион „ Средец “, а вторият – на бул. „ Витоша “ № 12 в регион „ Триадица “.

„ Продължаваме промяната “ дава отговор на законоустановените предпоставки за основаване на безплатно право на прилагане върху парцелите – частна държавна благосъстоятелност за период от 10 години или до момента в който дава отговор на законовите условия за тяхното прилагане “, четем в решението на Министерски съвет.

От Политическа партия са заявили, че разполагат с нужния финансов запас за стопанисване на парцелите, като същите ще бъдат употребявани единствено за облекчаване на нейните потребности, няма да бъдат преотдавани чартърен и преотстъпвани за прилагане, както и че в тях няма да бъде реализирана икономическа активност.

Областният шеф на област София би трябвало да създаде механизъм за надзор, посредством който да реализира периодически инспекции за осъществяването на изискването, при което се дават парцелите.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР