С безпрецедентен интерес още преди публикуването си и дебют в

...
С безпрецедентен интерес още преди публикуването си и дебют в
Коментари Харесай

Лолова чете за живота в скалите на Лалева

С невиждан интерес още преди публикуването си и дебют в челното място в класациите за продажби на всички огромни книжарници в България към този момент 4 седмици по ред, книгата „ Живот в скалите “ е на национално турне.
След гостуванията си в редица градове в страната и срещи със стотици читатели, Мария Лалева още веднъж ще бъде в София, само че този път в компанията на неповторимата Татяна Лолова.
Домакин на събитието „ Лолова чете Лалева “ ще бъде новото кино " Култура " на улица „ Сан Стефано “ №22 в София, където на 15 ноември от 19:00 ч. ще можете да чуете фрагменти от най-цитираната книга у нас за последните години, както и от двете стихосбирки на Мария Лалева „ Личен списък “ и „ Не съм ви ближна “. Организаторите дават обещание и да имате опция за подписи и фотоси с обичаните Лалева и Лалова.
Припомняме, че при започване на октомври Мария Лалева даде едно от първите изявленията за абсолютния си бестселър пред . Тогава тя показа, че е пораствала мъчно с написването на " Живот в скалите ". " Буквално изболедувах тази книга. Както споделя една моя другарка: „ Ти си я заплати скъпо и авансово “. Ако в следствие се е получила книга, с която човек пораства внезапно, значи всяко изпитание да я има си е коствало. „ Живот в скалите “ е диалог. На героите със самите себе си и посред им, сред индивида и ориста, сред мен като създател и читателя. Аз малко комплицирано дружа с дефинициите и разпоредбите. Дали е разказ, дали е повест, дали е нещо друго, ще оставя да решат и дефинират тези, които по-лесно от мен наместват страстите и творчеството в дефиниции и етикети. Аз не мога. И не желая ", разкри по-рано Мария.
Сподели с твоите другари
Тя бе безапелационна, че книгата ѝ е " за големия свят, който всеки, безусловно всеки носи в себе си. Без значение дали го осъзнава, или не. Това е книга за персоналната галактика на вътрешния свят на индивида. Тя е за всеки, който желае да я прочете. Аз мога единствено да го поканя. Но с какъв въпрос и отговор ще затвори книгата, с какво чувство за нея, за света и за себе си, е негов избор. Там аз нямам думата ", уверена е Мария Лалева, която през последните седмици обиколи съвсем цяла България, с цел да споделя `има ли живот в скалите` на своите фенове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР