С безплатна кинопрожекция стартира превантивна кампания Доброто започва от нас

...
С безплатна кинопрожекция стартира превантивна кампания Доброто започва от нас
Коментари Харесай

С безплатно кино в Топчии стартира превантивна кампания „Доброто започва от нас” на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни

С безвъзмездна кинопрожекция започва превантивна акция „ Доброто стартира от нас ” на Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни към Община Разград.

Инициативата е ориентирана към децата и родителите в по-малките обитаеми места в общината и има за цел превенция  посредством положително образование и показване на изконни човешки добродетели посредством Седмото изкуство.

На малчуганите от 6 обитаеми места и техните родители в дните преди първия образователен ден ще бъде прожектиран филмът „ Чудо ” с присъединяване на Джулия Робъртс, Оуен Уилсън и Джекъб Трембли. Филмът споделя вдъхновяваща фамилна история за 10-годишно момче, родено с лицеви деформации и за връзките му с неговите връстници, които от отбиване еволюират до приемане и другарство.

Днес филмът, чието прожектиране в шест села е изплатено от МКБППМН, ще бъде показан в село Топчии. Прожекцията стартира в 18,00 ч. в залата на локалното читалище. На 31 август от 20 ч. навън е прожекцията на „ Чудо ” в парка до кметството на Дянково. На 1 септември от 20,00 ч. е прожекцията на стадиона в Мортагоново. На 5 септември филмът може да бъде гледан от 18,00 ч. в залата на читалището в Гецово. На 12 септември е прожекцията в село Раковски, като часът и мястото ще бъдат в допълнение конкретизирани. На 13 септември е прожекцията в учебния двор в Стражец.

Входът и за шестте прожекции е свободен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР