С бързото развитие на проекционните технологии, формата на проекторите непрекъснато

...
С бързото развитие на проекционните технологии, формата на проекторите непрекъснато
Коментари Харесай

Видео с разопаковането на смартфона с вграден проектор Blackview Max 1

С бързото развиване на проекционните технологии, формата на проекторите непрестанно се трансформира. От елементарните устройства от 80-те години до дребните модели, закачени на тавана и до лазерната телевизия, както и портативните смарт проектори. Но в миналото мислили ли сме, че един ден смарт телефонът в ръката ви ще има проектор?

Видеото, оповестено в формалния YouTube канал на Blackview демонстрира разопаковането на този мобилен телефон:



Върху кутията с устройството ясно се вижда логото на компанията. Опаковката наподобява доста стилно, а след отварянето на капака се вижда същинското лице на смарт телефона и неговия неповторим дизайн.

В долната част на кутията са сложени редица аксесоари: слушалки, Bluetooth представител, отдалечено, OTG кабел за продан на данни, подставка за слагане на телефона във закрепено състояние, USB Type-C кабел. Материалът на кутията припомня на естествена кожа.



Черният цвят на телефона подсказва неговата бизнес ориентировка. Първото чувство, когато го вземете в ръце е, че телефонът е много тежък, само че той е доста комфортен в ръката, а допирът до него е внимателен. Чрез дистанционното управление, което също е сложено в кутията, можете непосредствено да управлявате смарт телефона – да вземем за пример да си лежите на дивана и да управлявате филмите отдалечено. Приятно е нали? Ако не намерите комфортно място за този телефон, можете да употребявате специфичната подставка в комплекта и да го фиксирате по подобен метод, че най-добре да гледате филмите. Можете да употребявате и поставеният в кутията Bluetooth представител и да го свържете със смарт телефона. Така преживяването става незабравимо.



Мобилният телефон Max1 употребява MEMS технологията и предлага автоматизирано фокусиране на изображението. Поддържа се и умна промяна на трапецовидните изкривявания. Конфигурацията включва SoC MT6763T и 6 GB оперативна памет, тъй че даже и да играете тежки игри, закъснение и лагове няма да има.

Max 1 е позициониран за гледане на дълготрайни филми когато и да е и на всички места. Смартфонът може да се употребява и като професионален инструмент по време на конференции. Когато имате бизнес среща, можете да покажете своята презентация с кликването на единствено един бутон. Компанията към този момент стартира организацията на предварителните продажби на смарт телефона с вграден проектор Blackview Max 1.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР