С автобиографията си Приятели, любовници и голямото ужасно нещо (Friends,

...
С автобиографията си Приятели, любовници и голямото ужасно нещо (Friends,
Коментари Харесай

Има ли конфликт между Матю Пери и Киану Рийвс

С автобиографията си " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо " (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing) Матю Пери реши да опише за сложните моменти, през които е минал.
 Матю Пери, Киану Рийвс, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing и извинението поради цитати от мемоарната книга на артиста от “Приятели ”
Извинението на Матю Пери

Когато би трябвало да си мериш думите

Зависимости, падения, другарства и огромни загуби - всичко това е част от житейската история на артиста. Но се оказва, че в последващи издания на книгата си Пери ще направи дребна смяна.

На книжния фестивал LA Times Festival of Books артистът от " Приятели " съобщи, че се усеща зле от това, което е написал по адрес на Киану Рийвс, и ще го отстрани. Става дума за фрагмент, в който приказва за връзките си с починалия Ривър Финикс.

" Защо истинските мислители като Ривър Финикс и Хийт Леджър умират, само че Киану Рийвс все още върви измежду нас ", се пита Пери в книгата си. Почти незабавно последва вълна от отрицание към артиста поради думите му към Рийвс.

Той се извини, несъмнено, като сподели, че няма нищо срещу сътрудника си, а просто е употребявал случайно име. Сега обаче е решил да вземе и малко по-сериозни ограничения, премахвайки тази отпратка към Рийвс в бъдещите издания на  " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ", написа CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР