Рязкото издигане на Джена Ортега, тъй като готическата глем принцеса

...
Рязкото издигане на Джена Ортега, тъй като готическата глем принцеса
Коментари Харесай

Преглед на филма: „Момичето на Милър“ с Джена Ортега е безвъздушна, студена афера, която не успява да предизвика искра

Рязкото издигане на Джена Ортега, защото готическата глем принцеса на Gen Z прави неправилен, неуместен завой в „ Момичето на Милър “, нов сантиментален филм на ужасите за интелектуалните хора, който е просто изтощителен.

Написан и режисиран от новодошлата Джейд Халей Бартлет, филмът преразказва класическата история на тийнейджърка, изумена от по-възрастния си преподавател и изпаднала в съблазняване. Иска да бъде покрай Владимир Набоков, само че е по-скоро „ Не спри толкоз покрай мен “ от Полицията.

Ортега играе ролята на 18-годишната студентка от Тенеси Кайро Суит, прибързано развита и богата млада дама с трагична, ледено хладна персона. „ Литературата е моята разтуха в самотата, а писането е единственото ми средство за бягство “, споделя тя, както вършат множеството 18-годишни.

Суит е от вида възпитаник, който чете дългия лист с препоръчани текстове, преди даже да стартира учебното заведение, и гълтам „ Finnegans Wake “ по лично предпочитание. Тя има междинен триумф 4,6 и „ осакатяваща досада “. Тя с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР