Рутинна победа класира Камерън Нори в третия кръг на BNP

...
Рутинна победа класира Камерън Нори в третия кръг на BNP
Коментари Харесай

Индиън Уелс: Защитаващият шампион Нори с рутинна победа на старта

Рутинна победа класира Камерън Нори в третия кръг на BNP Paribas Open 2022. Британецът продължи напред присъединяване си в конкуренцията след двусетов триумф над Педро Мартинес, настъпил след тъкмо 90 минути игра - 6:3 6:3. В идващия стадий следва британецът да премери сили с 18-ия подложен Николоз Басилашвили, а мачът посред им ще бъде повтаряне на миналогодишния край в Индиън Уелс, който бе извоюван от Нори.

Колебливата игра на Нори му сътвори неприятности в началните минути. Британецът позволи пробив и небрежно изостана с 1:3, само че след това стабилизира представянето си и даже за момент повече не позволи самодейността още веднъж да бъде в ръцете на съперника. Световният номер 13 не загуби нито гейм до края на сета и не след дълго излезе напред в общия резултат.

След почивката Нори придвижи отличния си тенис и продължи да господства на корта. Плитките удари на Мартинес бяха лесна " плячка " за британеца, който вкарваше в деяние мощния си бекхенд и успяваше да добави към актива си точка след точка. В седмия гейм Камерън отмъкна противноковото подаване, а по-късно удвои преднината си с нов пробив, който му подсигурява и триумф в дуела.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР