Рут Колева е способна само с две думи да направи

...
Рут Колева е способна само с две думи да направи
Коментари Харесай

Рут Колева се изхрачи върху яката дупара на Гери-Никол

Рут Колева е способна единствено с две думи да направи на пух и прахуляк всичко, което не импонира на визията ѝ за музика и за живот. А в образец за това се трансформира словесната стрела, която Рут заби на младата си колежка Гери-Никол.

За Рут е немислимо, че може да влезе в сходен абсурден облик, с какъвто Гери-Никол стана известна. "В моята музика има послания, мисъл и страст. Тя не е за дупари, танци или голотия, тя е за нещо друго ", отсича певицата.

Освен хип-хоп жанра или по-точно единствено някои негови представители, Рут посича и манията на младите девойки да си поставят силикон.

"Няма нищо по-хубаво от естествената хубост. Както са си слагали тези силикони по лицата, гърдите и телата, по този начин след 4-5 години ще желаят да го махат. Има хора без мярка, които не могат да схванат, че доста хубаво никак не е на хубаво. Прекаляването с размера на бюста да вземем за пример или устните, в един миг може да ти пречи на обикновени дейности даже на храненето има страшни парадокси ", споделя Колева, представена от седмичник.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР