Русото изкушение Марго Роби ще замени Джони Деп в новата

...
Русото изкушение Марго Роби ще замени Джони Деп в новата
Коментари Харесай

Сбогом, капитан Джак Спароу: ето кой ще замени Джони Деп в Карибски пирати

Русото прелъщение Марго Роби ще размени Джони Деп в новата част от паметната поредност на Дисни "Карибски пирати ".

Актрисата и продуцент ще заеме мястото на иконичния капитан Джак Спароу в новата лента и ще изиграе основната роля, която няма да има нищо общо с облика на Джак Спароу. За Роби е основан напълно нов персонаж, който няма да има за цел да влиза в обувките на ексцентричния Спароу.

 марго плебеи Getty/Gulliver

Проектът е към момента в начална фаза и се оказва, че няма да бъде продължение на приключенията на Джак Спароу и компания, а по-скоро ще бъде независим филм с нови герои и нова история, въодушевена от една от най-обичаните и известни атракции в Дисниленд.

 джак спароу Disney

Решението на Дисни да разшири вселената на "Карибски пирати " е изцяло разумно, имайки поради какъв брой касов триумф реализираха предходните филми от поредицата. Според The Independent, "Карибски пиарти " е една от най-успешните и известни поредици за всички времена с доходи от над 4.5 милиарда $ за всичките 5 кино лентата.

 Марго Роби Getty

Режисьор на новия филм ще бъде Кристина Хъдсън, позната на киноманите с работата си по "Хищни птици " (също с присъединяване на Марго Роби) и "Трансформърс 6 ".

Още:
10 кино лентата за пътешествия, с които ще опознаете нови места без да ставате от дивана 8 сантиментални кино лентата, които ще ви накарат да обикнете Италия още повече 14 сантиментални комедии, които всяка жена би трябвало да гледа 5 разтърсващи кино лентата за расизма и дискриминирането, които всеки би трябвало да гледа Любимите сантиментални комедии от 90-те, които би трябвало да гледате най-малко един път в годината 4 кино лентата, които всяка жена би трябвало да гледа сама 30 мощни кино лентата, които ТРЯБВА да гледаш ПОНЕ един път в живота си
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР