Русокосата изкусителка е използвала хонорара си от „Като две капки

...
Русокосата изкусителка е използвала хонорара си от „Като две капки
Коментари Харесай

Русата Златка с нов апартамент

Русокосата изкусителка е употребила хонорара си от „ Като две капки вода “, където се трансформира в откритието на сезона, с цел да влага в жилището. Затова се похвали самата тя в обществените мрежи.

„ Златните ми коси из софийските Вип околности. София потънала в мъгла, а тук слънце ме огря. Гледка спираща дъха към Витоша и Стара планина. Най-разумната инвестиция в неподвижен парцел, която съм правила в този живот! “, изясни за новата си облага в рими тя.

Апартаментът се намира в новостроящ се затворен комплекс до село Иваняне край София, а цените а квадратен метър стартират от 800 евро.

Не е ясно дали Райкова ще дели един покрив с половинката си - ММА боецът Георги Валентинов. Според разнообразни източници, годежът им е пропаднал.

Припомняме, че Златка получи годежен пръстен, до момента в който се разхожда в обувките на Мадона в ефир. Минути откакто разпростра вокалния си капацитет с осъществяване на Like A Virgin на Кралицата на попа, чаровната русокоска трябваше да дава отговор на съдбоносния въпрос. Макар в началото да не можеше да повярва, че получава предложение за брак, тя бързо се съвзе и сподели „ да “.

Искрата сред хубавицата, преквалифицирала се от модел в дизайнер, и спортистът пламна през 2013 година.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР