Русофилският поход за мир, който няколко НПО-та, свързани с Кремъл,

...
Русофилският поход за мир, който няколко НПО-та, свързани с Кремъл,
Коментари Харесай

КУРИОЗ: Капитан Планета кани на русофилски поход за мир

Русофилският поход за мир, който няколко НПО-та, свързани с Кремъл, партията на някогашния комсомолец Симеон Славчев с едноименната абревиатур, както и флагманите на московската агитация Нешка Робева, Мартин Карбовски, Григор Сарийски и наместниците на следствия за шпионство Николай Млаин, готвят за неделя с желанието да съберат 15 000 души в центъра на София, се провежда от... " Капитан Планета ". 

Такъв е псевдонимът, употребен в имейл адреса за поканите към медиите, с добавката 2018. Така " [email protected] ", необособен с човешко име, а носещ единствено това на фамозния воин от анимационния американски сериал, е ангажиран да изяснява по какъв начин България би трябвало да бъде проводник за мирни договаряния сред Украйна и агресора Русия.

Както и, в случай че се съди по телевизионните изяви на участниците в смехотворната самодейност със Z знаменца, че Съединени американски щати са отговорни за войната. 

В имейла категорично е посочено, че партийните лица са добре пристигнали. А главните уредници са не кои да е, а НПО-тата, оповестили се против Истанбулската спогодба и плашещи с въвеждането на джендърските системи в родното обучение, ползващи се от закрилата и медийното покритие на Българска социалистическа партия посредством Корнелия Нинова и нейната БСТВ. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР