Руснаците се изтеглят от позиции край стратегически значимото село Роботино

...
Руснаците се изтеглят от позиции край стратегически значимото село Роботино
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Руската отбрана се пропуква

Руснаците се изтеглят от позиции край стратегически значимото село Роботино в Запорожка област. Така украинските сили затвърждават постигнатия тактически триумф през последните седмици - пробиването на първата съветска отбранителна линия.

Скоро Путин може да бъде заставен да разгласи готовност. Според английското разузнаване обаче съветският държавен глава се пробва да избегне този ход заради президентските избори през 2024 година

" Аз нямам ментори и може би това е казусът на президента, че той не ми е наставник ". Това разгласи министър председателят Николай Денков в отговор на Румен Радев, който през вчерашния ден съобщи, че  " доближаване с кабинета ще има, когато той се еманципира от своите ментори ".

На 2 септември пийнал водач удари и умъртви дете на пешеходна пътека в центъра на София. Днес прокуратура оповести, че ще повдигне на 37-годишния лидер обвинявания за осъществяване на закононарушение с възможен предумисъл.

Руският историк Валерий Гарбузов бе отхвърлен от поста директор на Института за Съединени американски щати и Канада " Г. А. Арбатов " в Руската академия на науките. Предполагаемата причина за уволнението му е публикация в " Независимая газета ", която може да прочетете в долния линк.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР