Руснаците се интересуват масово от почивки в Шри Ланка тази

...
Руснаците се интересуват масово от почивки в Шри Ланка тази
Коментари Харесай

Коя плажна дестинация е новият хит за руснаците

Руснаците се интересуват всеобщо от почивки в Шри Ланка тази есен, като търсенето измежду съветските пътешественици за тази дестинация е скочило няколко пъти. Това се излиза наяве от информация на Асоциацията на туроператорите в Русия, написа Прайм ТАСС.

Представители на туроператори акцентират, че има резервации както за близкия месец, по този начин и повишено търсене за февруари и март идната година. Почивки се резервират както групово, по този начин и независимо.

" Дестинацията е забавна за туристи, които търсят отмора на топлия океан, самобитна просвета и екзотична кухня на рационална цена ", разясняват туроператори. Те изясняват, че няколко фактора способстват за повишения интерес на съветските туристи към почивки в Шри Ланка, един от които е намаляването на цените на полетите до такава степен. От значение е и улесненото издаване на визи за съветски жители.
 Руснаците се втурнаха да пътуват до островни курорти
Руснаците се втурнаха да пътуват до островни курорти

Островните дестинации към този момент са сред първите 10 най-търсени

Освен това, съгласно специалисти от туристическия отрасъл на Русия, летните ваканции в Турция през 2022 година ще станат по-скъпи. По-специално, цените за настаняване в редица хотели в страната, известна измежду съветските туристи, ще останат на равнището от 2021 година, само че упованията са, че множеството хотели ще вдигнат цените най-малко с 10%.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР