Руснаците продължават да купуват имоти зад граница, съобщи Moscow Times.

...
Руснаците продължават да купуват имоти зад граница, съобщи Moscow Times.
Коментари Харесай

Къде руснаците бясно купуват имоти

Руснаците не престават да купуват парцели зад граница, заяви Moscow Times. А за първите 6 месеца на 2023 броят на покупко-продажбите се повишен с 36% спрямо предходната година, когато стартира взривът на търсенето, провокиран от войната в Украйна, пресметна организацията за недвижими парцели Intermark Real Estate, представена от Сега.

Пенсионери търсят селски парцели в Гърция

Най-търсеното място продължава да са ОАЕ и най-големият град там Дубай. Ръстът на покупко-продажбите там съпоставени с първото полугодие на 2022 година е 66% - 58 200, като през 2022 година растежът е бил 70%. Общата стойност на добитата благосъстоятелност е повишена повече от 2 пъти. 40% от покупко-продажбите в Дубай принадлежат на руснаци.
 
 istock istock
На второ място в листата на най-популярните страни за парцели е Тайланд, който задминава Турция. За първото полугодие руснаците са купили 2.6 пъти повече парцели в съпоставяне със същия интервал на 2022 година Най-големият растеж на покупките на руснаците отбелязва индонезийският остров Бали - 6 пъти, съгласно Intermark Real Estate.
 
 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР