Руснаците не бягат от Херсон. Това е отстъпление, защото всичко

...
Руснаците не бягат от Херсон. Това е отстъпление, защото всичко
Коментари Харесай

Защо Киев не вярва, че Москва се оттегля от Херсон?


Руснаците не бягат от Херсон. Това е оттегляне, тъй като всичко беше сбъркано през цялото време от задачата, която Путин даде на генералите без да им даде задоволително сили. Това сподели за bTV Петър Карабоев, зам.-главен редактор на вестник „ Дневник “.

Херсон падна, предаден от украинските управляващи в града. Пропука се незабавно украинската защита и до ден сегашен самите руснаци настояват, че това не е била главната зона за деяние, тя е имала отвличаща функционалност, може би тъй като не им се получи. Но завършваме 2022 година акцията с това, че все още наподобява, че Одеса е предпазена, няма да има акция на запад, само че имаме проблем с Крим, защото отстъпвайки зад река Днепър и отстъпвайки единствената „ столица “ от анексирана територия, давате достъп на американските зенитни системи във вътрешността в южната част, по източния бряг на река Днепър и към Крим. А това към този момент е методът към Крим “, изясни Петър Карабоев.

По думите му следващата година, в случай че украинците не престават да имат самодейност, да избират по кое време да атакуват и къде да настъпват, може би ще забележим напън и върху Крим.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР