Рускшти държавници изпаднаха в тотално безсилие заради провала на подлата

...
Рускшти държавници изпаднаха в тотално безсилие заради провала на подлата
Коментари Харесай

Русия полудя от безсилие, приписа на Украйна разработването на вируса от прилепите заедно със САЩ

Рускшти държавници изпаднаха в тотално изтощение поради неуспеха на подлата им война в Украйна. След като въоръжениете им сили се оказаха безсилни пред украинската опозиция, адептите на Кремъл през последните са се впуснали в нагла и безочлива агитация и тиражиране на подправени вести. Последният " шлагер " на кремълските стратези внушава на света, че подли инфекции, пренасяни от прилеи, намеквайки за Ковид-19, са били секретно разработвани в биолаборарториите на Украйна взаимно със Съединени американски щати.

Ето какво споделя Игор Кирилов, началникът на войските за радиационна, химическа и биологична отбрана на съветските въоръжени сили: Проучването на получените материали удостоверява обстоятелството, че повече от 140 контейнера с ектопаразити от прилепи са пренесени от биолаборатория в Харков в чужбина, оповестява на българската аудитория Гласове.бг.

Твърденията на висшият съветски боен са не просто неуместни, само че са просто голи думи, без действителни обстоятелства и доказателство. Вече трета година светът се бори със смъртоносния вирус и в случай че думите на Кирилов бяха истина, то надали Русия до момента щеше да мълчи за това " закононарушение " на Украйна. Или просто това е самопризнание, че великите съветски разследващи служби не стават за нищо и не са съумели да доловят тази провокация даже от прилежаща Украйна. Целта на дейното мероприятие е елементарна и ясна - да се настрои международната общност против украинците, които през днешния ден светът припознава като почтена жертва на съветската експанзия.

Кирилов изрича и други небивалици, намесвайки в интригата Съединени американски щати. Според него изказването на Виктория Нюланд индиректно е удостоверило осъществяването на военнобиологичната стратегия на Пентагона в Украйна. С огромна степен на възможност можем да кажем, че една от дилемите на Съединените щати и техните съдружници е основаването на биоагенти, способни да влияят изборно на разнообразни етнически групи от популацията, сподели още той.​

„ Анализът на получените материали удостоверява обстоятелството, че повече от 140 контейнера с прилепни ектопаразити – бълхи и кърлежи – са били трансферирани в чужбина от биолабораторията в Харков “, сподели Кирилов, отбелязвайки, че Пентагонът се интересува и от векторни инсекти, които могат да популяризират рискови инфекциозни болести.

Един от документите, получени от Въоръжените сили на Русия, удостоверява, че всички високорискови проучвания в украински биолаборатории са осъществени под управлението на експерти от Съединени американски щати, сподели Кирилов.

По думите му, доказателство за това са оценените материали по плана UP-8, който е ориентиран към проучване на вируса на Кримско-Конгоанската хеморагична тресчица и хантавирусите в Украйна. „ (Материалите) ясно опровергават общественото изказване на Съединени американски щати, че извънредно украински учени работят в биолабораториите на Пентагона в Украйна без намесата на американски биолози “, сподели Кирилов.

Друг образец е финансираният от Германия план № 68727 EN за проучване на причинителите на Кримско-Конгоанската хеморагична тресчица и хантавируси. В рамките на него хиляда проби от кръвен серум от жители от разнообразни райони на Украйна, принадлежащи извънредно към славянската етническа група, бяха трансферирани в Института по тропическа медицина " Бернанд Нохт " (Хамбург).

Освен това, акцентира началникът на войските на РХБЗ, Съединени американски щати се отнасят с неуважение към украинските експерти. " Правят усещане извънредно скромните за американските стандарти заплати. Това демонстрира ниска оценка на професионализма на украинските експерти и пренебрегването им от американските сътрудници “, изясни той.

Кирилов означи, че ведомостта за заплатите удостоверява обстоятелството, че Министерството на защитата на Съединени американски щати е плащало непосредствено за проучвания, без да включва медиатори.

Проучените от Въоръжените сили на Русия материали съдържат оферти за разширение на военнобиологичната стратегия на Съединени американски щати на територията на Украйна, сподели Кирилов. Открити са доказателства за продължаването на приключените биологични планове UP-2, UP-9, UP-10, ориентирани към проучване на патогените на антракс и африканска чума по свинете.

Документите, с които разполагат съветските въоръжени сили, удостоверяват голям брой случаи на прекачване на биологични проби на украински жители в чужбина.

Проектът на Съединени американски щати Р-781, който е създаден в лабораториите на Украйна, учи прилепите като сътрудници на биологични оръжия, сподели ръководителят на съветските войски за радиационна, химическа и биологична отбрана.

„ Интересен е Сред целите са проучването на бактериални и вирусни патогени, които могат да се предават от прилепите на хората: причинителите на чума, лептоспироза, бруцелоза, както и коронавируси и филовируси “, сподели Кирилов.

Съединените щати към този момент са съумели да транспортират по-голямата част от документите и биоматериалите от биолаборатории в Киев, Харков и Одеса до Лвов и Полша, сподели Игор Кирилов.

„ Според наличната информация американците към този момент са съумели да изтеглят по-голямата част от документите от лабораториите в Киев, Харков и Одеса, в това число бази данни, биоматериали и съоръжение, в Лвовския проучвателен институт по епидемиология и хигиена и в американското консулство в град Лвов. Не е изключено част от сбирката да е на територията на Полша “, сподели той.

Изявлението на Нюланд индиректно удостовери осъществяването на военнобиологичната стратегия на Пентагона в Украйна, сподели Кирилов.

По-рано в четвъртък представителят на съветското Министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков сподели, че съветските въоръжени сили са разкрили доказателства в документи от биолаборатории в Украйна, че Пентагонът е финансирал проучвания за скришен механизъм за разпространяване на смъртоносни патогени.

С огромна степен на възможност можем да кажем, че една от дилемите на Съединените щати и техните съдружници е основаването на биоагенти, способни да влияят изборно на разнообразни етнически групи от популацията, сподели още Кирилов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР