Руското външно министерство съобщи, че по време на среща с

...
Руското външно министерство съобщи, че по време на среща с
Коментари Харесай

Един от лидерите на Хамас е в Москва, провеждат се официални разг...

Руското външно министерство заяви, че по време на среща с един от водачите на придвижването Хамас, Абу Марзук, в Москва са разискали " освобождението на задгранични заложници, държани на територията на Ивицата Газа ".

 

Освен това са повдигнали " въпроси, свързани с обезпечаването на евакуацията на съветски и други задгранични жители от територията на палестинския анклав ", написа " Интерфакс ".

 

Русия поддържа връзки с всички основни играчи в Близкия Изток, в това число Израел, Иран, Палестинската автономност и Хамас. Москва нееднократно е упреквала за актуалната рецесия неуспеха на американската дипломация и е призовавала за преустановяване на огъня сред Израел и палестинската формация и възобновяването на договарянията за намиране на спокойно решение на спора, отбелязва " Ройтерс ".

 

Отделно от това Захарова заяви, че заместник-министърът на външните работи на Иран Али Багери Кани също е на посещаване в Москва и е имал диалог с съветския заместник-министър на външните работи Михаил Галузин. Иранският посланик е основен договарящ по нуклеарните въпроси на Ислямската република.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР