Руското туристическо ведомство пусна черен списък на хотелите, увеличили цените

...
Руското туристическо ведомство пусна черен списък на хотелите, увеличили цените
Коментари Харесай

Русия пусна черен списък на хотелите с надути цени за световното по футбол

Руското туристическо ведомство пусна черен лист на хотелите, нараснали цените на нощувките по време на международното състезание по футбол, чийто хазаин е страната сред 14 юни и 15 юли, оповестява РИА " Новости ".

Към 8 февруари " алчните " хотели са 69, с 68% повече по отношение на 19 януари. Едновременно с това уличените при по-ранна инспекция преди две седмици, са се поправили и към този момент оферират постоянни цени.

С порочната процедура се е заела службата, отговаряща за отбраната на потребителите - " Роспотребнадзор ",

Най-много нарушавания са открити в Санкт-Петербург, а минимум - единствено едно, в Ростовска област. Преди две години държавното управление издаде разпореждане за контролиране на хотелските услуги по време на шампионата. Сега служителите от съветското туристическо ведомство вършат информации в резервационната система booking.com и по този начин хващат нарушителите. Между тях се оказаха и хотели от интернационалните вериги.

Предотвратяването на оскъпяването по време на шампионата е доста значимо за имиджа на съветския туризъм. Гостите би трябвало да отнесат единствено най-положителни усещания, да се срещнат с нашата страна като налична и забавна дестинация, съобщи шефът на съветското туристическо министерство Олег Сафонов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР