Руското правителство утвърди списък на юридическите лица, по отношение на

...
Руското правителство утвърди списък на юридическите лица, по отношение на
Коментари Харесай

Путин въведе санкции срещу 15 оръжейни български фирми

Руското държавно управление утвърди лист на юридическите лица, във връзка с които ще се ползват специфични стопански ограничения в региона на военно-техническото съдействие. Постановлението за това към този момент е подписано, оповестяват на формалния държавен уебсайт.

В листата са включени 74 организации от Англия, Германия, Канада, Литва, Словакия, Полша, Чехия, Черна Гора, Естония и Съединени американски щати. България е на челно място в санкционния лист с 6 компании. С фирмите от този лист са неразрешени покупко-продажби в региона на военно-техническото съдействие.

Постановлението е квалифицирано в осъществяване на Указа на президента " За използване на ответни специфични стопански ограничения по отношение на неприятелските дейности на някои непознати страни и интернационалните организации ".

През май 2022 година, като част от осъществяването на същия декрет, държавното управление утвърди лист на юридическите лица, във връзка с които се ползват специфичните стопански ограничения. В него бяха включени над 30 организации, множеството от които са някогашни дъщерни сдружения на " Газпром ".

С подписването на сегашния документ се внасят промени...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР