Руското политическо ръководство подкрепи разследването на твърденията, че американските интернет

...
Руското политическо ръководство подкрепи разследването на твърденията, че американските интернет
Коментари Харесай

Кремъл подкрепи разследване за намеса на Гугъл и Фейсбук в изборите в Русия

Руското политическо управление поддържа следствието на изказванията, че американските интернет компании " Google " и " Facebook " са се намесили във вчерашните избори в Русия, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Разследването ще бъде под надзора на съветска парламентарна комисия. Вчера " Роскомнадзор " разгласи, че " сходни дейности може да бъдат обсъждани като интервенция в суверенни каузи на Русия и възпрепятстване на демократични избори ".

" Комисията беше основана, с цел да прегледа тези въпроси по професионален метод ", съобщи пред медиите прессекретарят на съветския президент Владимир Путин Дмитрий Песков. Той акцентира, че съветското управление чака безусловно непредубедено разглеждане на този въпрос, " с всичките нюанси и аспекти ", отбелязва ТАСС.

Интернет фирмите отхвърлиха обвиняванията на Москва, че са се намесили в съветските избори посредством публикуването на политически реклами в изборния ден. Те подсетиха в обособени изказвания, че рекламодателите са тези, които носят отговорност в тази ситуация. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР