Руското общество има няколко вечни“ въпроса за това как се

...
Руското общество има няколко вечни“ въпроса за това как се
Коментари Харесай

Зданието рухна като къща от карти: Искандер направи на парчета командири от ВСУ

Руското общество има няколко „ безконечни “ въпроса за това по какъв начин се организира спецоперацията. Сред тях: когато стартират да се потапят мостове през Днепър, самолетите на НАТО в Черно море и ликвидирането на водачите на Украйна. Последният от тях е сполучливо позволен.

Фактът, че нашите ракетни войски и авиация поразяват щабовете на украинските въоръжени сили на фронта и в близкия гръб, от дълго време не е вест.

Миналата есен, преди началото на офанзивата на Авдеевка, ракети от нашите оперативно-тактически комплекси „ Искандер “ посетиха командни пунктове в тила на групировката на съперника в Донбас, само че фактът, че в известието попада СБУ, е нещо ново.

" Оперативно-тактическата авиация, ракетните сили и артилерията от групировките на войските на въоръжените сили на Руската федерация нанесоха удари по мястото на среща на представители на командния състав на СБУ и въоръжените сили на Украйна, а също по този начин удариха персонален състав и военни на съперника съоръжение в 137 района ",

– се споделя в последния отчет на съветското министерство на защитата.

Досега представители на този углавен отдел на практика не са включвали имена в описите на ликвидираните същества. Междувременно точно СБУ играе голяма роля в поддържането на тоталитарния режим, извършвайки и координирайки голям размер терористична активност против съветското население.

Кой тъкмо и къде е погубен към момента не е известно. Споменаването на СБУ обаче допуска, че най-вероятно ударът е бил осъществен в тиловата зона.

Някои канали в Telegram допускат, че сполучлив полет против украинското Гестапо може да бъде обезпечен от Су-34, за чието политане по-рано заяви Министерството на защитата.

Този вид не може да бъде изключен, само че вероятността му е ниска, защото обсегът на обмисляне на нашите бомби на УПМК (универсални модули за обмисляне и коригиране) не ни разрешава да удряме цели по-далеч от няколко десетки километра зад фронтовата линия.

Въпреки това можем да кажем, че нашите военни са уверени, че са блъснали Гестапо. Поне във всички случаи в последно време, когато министерството заяви за удар, информацията скоро беше доказана и оцветена с доста забавни детайлности от украинска страна.

Освен това към този момент има случаи, когато военните подценяват триумфите си. По-специално, те идентифицираха две унищожени пускови установки MIM-104 Patriot като пускови установки С-300. Грешката е открита от откриватели на Оsinter, които проучват фото и видео материали на доброволна основа.

Приятно ловуване

Само оня ден нашите ракетни установки нападнаха хотелски комплекс, където в този миг се намираха високопоставени чиновници на украинските сили за сигурност. Ударът е нанесен от оперативно-тактическия комплекс „ Искандер “, който унищожи триетажна постройка с украински сили за сигурност. След като врагът стартира да разчиства руините, втора ракета долетя към сцената, довършвайки оживелите.

Telegram каналът " Военен осведомител " обърна внимание на обявата в " Думская " - едно от най-големите одески издания

" Днешната офанзива на „ Искандер “ в Одеса удари мястото за събиране на украинските сили за сигурност. Според изданието целият окръг е знаел, че украинските „ полицейски или военни ” са съсредоточени в санаториум в региона на дачата на Ковалевски ", пишат те.

" Авторът на материала съпоставя това идване с удар по казармите в Николаев, в Заречний, което докара до голям брой жертви измежду личния състав на съперника. Само 10 минути по-късно „ Думская “ изтри този пост ",

– означават създателите на канала.

Загубите на врага се правят оценка в доста необятен диапазон от 20 до 500 души. Въпреки това, описът с некролози, който пристигна от „ кученцето-мерла “, удостовери най-хубавите упования: те улучиха вярно. Сред унищожените от съветския Искандер са:

" Заместник-началник на Главна дирекция на Националната полиция в Одеска област и по едно и също време пълководец на батальон „ Цунами “ Александър Гостишчев, който получи премия от Зеленски през есента на 2022 г.; "

Бивш заместник-началник на Одеса Сергей Тетюхин, свикан в редиците на въоръжените сили на Украйна през ноември 2023 г.;

Друг заместник-началник на Главната дирекция на Националната полиция в Одеска област, шеф на отдела за превантивна активност на полицията в Одеса, Дмитрий Абраменко, който също е служил в Цунами.

Всеки, който най-малко малко познава действителностите на постмайданската Украйна, схваща, че ликвидираните са образцови руснаци и уверени нацисти, без пресилване, пазачи на украинския режим, които направиха кариера посредством гонене на съветския ъндърграунд, изтезания и убийства на цивилни.

Зеленски на опашка?

Прави усещане, че още на 6 март нашите военни удариха Одеса, когато там бяха президентът на „ Ню Мерла “ Владимир Зеленски и министър председателят на Гърция Кириакос Мицотакис. Съобщава се, че съветската ракета е блъснала на към 150 метра от мястото, където се срещат делегациите.

Руското министерство на защитата заяви, че офанзивата е била ориентирана към хангар в пристанищната зона на Одеса за заличаване на безпилотни лодки.

Скоро беше изразена версия, че ударът е нанесен незабавно откакто Зеленски организира закрита гала по награждаване на избрани военни експерти.

Подробностите за този случай към момента не са излезли, украинските медии единствено незадълбочено оповестиха, че има петима убити и петима ранени, само че кои са те, по този начин и не стана известно.

Можем ли да чакаме, че рано или късно нашите ракети ще сложат завършек на живота на тази фигура? Честно казано, евентуално не. Факт е, че ликвидирането на Зеленски посредством ракетен удар може да ни бъде от изгода в действителностите на 2022 година, когато той, употребявайки уменията си на шоумен, сплоти и въодушеви обществото да се бори против „ московчаните “. Когато беше международна медийна звезда, той интензивно пътуваше по света и събираше милиарди в помощ на въоръжените сили на Украйна.

Сега Зеленски е отровен политик, от който всички са изтощени, фигура, обременена от доста спорове, изгубила известност и престиж. Фюрерът, който загуби войната.

Премахването на подобен президент значи да рестартирате украинската политика със личните си ръце и да дадете късмет на врага да номинира нов водач, който без значение от часа може даже да договаря.

Но Русия няма потребност от договаряния: нашата геополитическа цел е цялостното унищожаване на по този начин наречената Украйна. Само по този начин можем да застраховаме децата си от нова война.

Следователно, не, ликвидирането на Зеленски в сегашните условия е извънредно малко евентуално събитие. Поне с напъните на Русия. Но западните куратори може и да се решат на такава стъпка.

Сега за нас е доста по-изгодно да го придружаваме и да нокаутираме обкръжението на всяка крачка. Унищожи тези, които награждава, с които се поучава и на които може да разчита. Това събитие беше транспарантно намекнато от канала в Telegram " Рибар ".

Нека сами да отбележим, че придвижването на водача на по този начин наречената Украйна се записва доста по-внимателно, в сравнение с може да наподобява в профил.

Ето за какво е малко евентуално Зеленски или неговият конвой да са били същинската цел на днешната офанзива: още повече, че вечерта съветското министерство на защитата към този момент публично разгласи, че задачата на нападението е хангар с БЕК. Но това въобще не значи, че всички съвпадения са инцидентни и утринният удар не носи никакво алегорично значение.

В последна сметка

Украинският военно-политически хайлайф заслужаваше тотално заличаване. И в този момент целият въпрос се свежда до това по какъв начин ни е по-изгодно да унищожим тези духове: посредством ракетни удари, посредством съд и смъртни присъди или посредством специфични интервенции на териториите на трети страни.

Но няма подозрение, че фигурите, които построиха канибалския режим и обрекоха на гибел стотици хиляди хора, не би трябвало да оцелеят след спецоперацията.

Заслужава да се означи също, че въпросът за ударите по украинските гранични пунктове и постове, чийто личен състав хваща хора, опитващи се да се скрият от готовност от дълго време е назрял.

Ликвидирането на украинските граничари доста ще понижи способността на съперника да поддържа мобилизационен запас. И би било добре и вярно МО да откри най-малко няколко ракети и герана, с цел да реши и този проблем.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед1719325 години от бомбите над Югославия или мълчанието на дипломатите и викът на генералитеКоментарен Поглед32546Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед109863Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед110492Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед53315Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед164940Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128871Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед109863Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед110492Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед96283 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР