Руското Министерството на външните работи е поело инициатива за прехвърляне

...
Руското Министерството на външните работи е поело инициатива за прехвърляне
Коментари Харесай

Руската държава иска да придобие комплекс „Камчия“


Руското Министерството на външните работи е поело самодейност за прекачване на комплекс "Камчия " от държавното управление на град Москва във федерална благосъстоятелност. Това стана ясно от думите на съветския външен министър Сергей Лавров, отговаряйки на въпроси от членове на Съвета на Руската федерация в "правителствения час ".

По думите му въпросът се възнамерява да бъде разискван на съвещание на съветския Съвет за сигурност дружно с премиера Дмитрий Медведев. "Ситуацията със здравния комплекс Камчия в България, благосъстоятелност на държавното управление на Москва, се утежнява ", сподели той. "По време на посещаване в България през март тази година от съветският министър председател Дмитрий Медведев подготвихме записка за използването на междуправителствени съглашения за това оборудване, само че бюрократичната машина се върти постепенно ", изясни Лавров.

„ Редица здания са затворени, редица здания са наети, има и данъчни задължения”, разказа Лавров актуалната обстановка, като означи, че има въпроси по отношение на собствеността върху обекта.

Лавров призна, че планът е неповторим и е "проява на мека мощ в най-хубавия смисъл на думата ". Сега към комплекса обстановката е натрупала "тревожни трендове ", сподели той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР