Руското министерство на отбраната съобщи за унищожаването на 17 украински

...
Руското министерство на отбраната съобщи за унищожаването на 17 украински
Коментари Харесай

Масирана и безрезултатна ракетна атака на Киев по цели в Русия

Руското министерство на защитата заяви за унищожаването на 17 украински ракети над Черно море и три над Кримския полуостров
Системите за противовъздушна защита унищожиха 17 украински самолетни управляеми ракети над Черно море и още три над Кримския полуостров. Това оповестиха от съветското министерство на защитата, представено от ТАСС.

На 31 януари тази година към 17:00 часа московско време беше спрян опит на киевския режим да извърши терористична офанзива с 20 авиационни управляеми ракети против цели на територията на Руската федерация. Дежурните системи за противовъздушна защита унищожиха 17 украински ракети над Черно море и още три над Кримския полуостров ", означават те.

По-рано губернаторът на Севастопол Михаил Развожаев заяви, че военните са отбили масирана офанзива против града, свалени са повече от шест ракети и няма жертви.

" Внимание на всички! Тревога за въздушна офанзива! " - написа той в Телеграм. Развожаев заяви, че придвижването по Кримския мост краткотрайно е блокирано, а по-късно написа, че Противовъздушна отбрана е сработила и няма жертви и вреди.

" В момента е записано известие за рухване на парчета в празен имот в региона на " Любимовка ". Всички служби са изпратени на място ", разясни той.

Районът на летище " Белбек " в кримския град Севастопол евентуално е попаднал под офанзива на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), съобщи УНИАН, като се базира на медийни отчети и известия в локални Telegram канали.

" Крымский ветер " сподели фотоси и къси фрагменти, на които се вижда издигането на гъст черен пушек от региона на летището.



" Множество пожарни камиони се насочиха натам ", написаха потребителите.

Губернаторът на Севастопол написа, че димът в региона на Севастополския залив е бил породен от дейностите на военните, които са  употребявали общоприети средства за дегизировка.

Експлозии са чути в региона на Казантип, Евпатория и Саки.

Губернаторът на Севастопол заяви по-късно, че съветската Противовъздушна отбрана е сработила и няма огромни вреди. 12 здания са развалени от паднали парчета. Щетите са незначителни - счупени са стъкла, развалени са огради и други Няма потърпевши.





Два часа преди въздушната офанзива против полуострова разследващи самолети на Англия, Италия и Съединени американски щати са прелетели покрай Крим, оповестява ТАСС, като се базира на данни от портала Flightradar24.com.

Следите на безпилотния летателен уред и P-8A Poseidon стартират в региона на американската военновъздушна база " Сингонела " в Сицилия. Британският аероплан, съгласно Flightradar, се е насочил назад към Обединеното кралство. Предполага се, че италианският разследващ аероплан е летял до Черно море от централната част на Италия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР